![]() |
|
tavan kaplaması hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 22:11 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bana göre hellaflush on numara gider cix bişe olur :) bide sol çamurluğa çektinmi yemde yanında yat :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hella flush muş adı yeni öğrendim, millette görmeye başladım aracın sağını solunu yama gibi yapıyorlar :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bence Siyah Parlak Yapabilirsin...
Metiniminde Dediği Gibi Hellaflus mıdır Nedir... Bende Yeni Yeni Görüyorum Bazı Araçlarda ... Ne Yalan Söleyim Yakışmıyor.. Carbon Kaplatman Bile Daha Güzel Olur. Gibime Geliyor..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
şahinmi o :))
|
|
![]() |
|
evet hemde doğan görünümlü büyük ihtimal (:
|
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavanda kucuk bır kısım oldugu ıcın hellaflus dusunmustum ama bılmıyorum arkadaslar:(
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
bencede siyah renge gitmez gibime geliyor tabiki zevk meselesi bişey diyemem ama inşallah pişman olayacağınız bişey yaptırırsınız
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
pug♥lovers ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug♥lovers
siyah renkte çok güzel durabiliyor hocam bi araçta çamurluk ve aynada yaptığını görmüştüm sende sunroof çevresini ve tavanın boşta kalan kısımlarını yaptırabilirsin ama malzeme kaliteside iyi olmalı uzun ömürlü olması açısından
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kadir emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: istanbul/göztep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
aslında bende yaptırmayı düşünüyorum hatta içerisinde peugeotclubturkey yazmasını filan istiyorum ama nasıl olur..? Bu arada metre karesi 30.00tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-neden-fazlasini-odeyinki-hellaflush-30-tl-iki-gunluk-sok-kampan-52782538/detay/? |
|
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |