![]() |
|
Yeni Peugeot 308 Türkiye pazarında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 23:57 |
Yeni Peugeot 308, Peugeot’nun yeni marka kimliğini sergileyen çizgilere bürünürken, yenilikçi mikro-hibrid e-HDi teknolojisinden yararlanıyor ve %15’e varan yakıt tasarrufu dolayısıyla kullanım maliyeti tasarrufu sunuyor. Access ve Active donanım seviyelerine sahip olan ve 5 motor seçeneği ile farklı vites kutusu kombinasyon olanakları sunan Yeni Peugeot 308, 38 bin 500 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile Türkiye pazarına sunuldu. Yeni Peugeot 308 ile e-HDi teknolojisini hem manuel hem de Auto6R vites kutusu seçenekleri ile sunan ilk ve tek marka olan Peugeot, standart olarak sunulan ESP donanımı ile de farklılığını ortaya koyuyor. Yeni Peugeot 308’in stili LED’li farları ile ön plana çıkıyor.
e-HDi sistemi, şehir içinde yakıt tüketiminin %15 azaltılması, standart karma parkurda CO2 emisyonlarının 5 g/km düşürülmesi, takviyeli marş motorlu bir STOP & START‘a kıyasla motorun %40 daha hızlı yeniden çalıştırılması (400 ms) (alternatör tahrikli STOP & START), manuel bir vites kutusu ile 20 km/s hızdan itibaren motorun durdurulması (Auto6R ile 8 km/s) ve STOP & START kullanım keyfinin artırılması (çalışma sessizliği, titreşim olmaması) gibi çok önemli avantajlar sağlıyor. Geniş motor yelpazesi CO2 emisyonlarını azami ölçüde azaltmak üzere, ister benzinli (VTi veya THP motorlar) ister dizel versiyonlar (yeni HDi Euro 5 motorları) sözkonusu olsun Yeni 308 en son nesil motorlarla donatıldı. Mevcut 5 motor ile sunulan manuel, Auto6R, otomatik olmak üzere farklı vites kutusu kombinasyon olanakları her müşteriye kendisine en çok uyan versiyonu seçme imkanı sağlıyor. Yeni Peugeot 308, Euro5 normlarına sahip 1.6 l VTi 120 hp (manuel ve otomatik), 1.6 l THP 156 hp (manuel ve otomatik) ve 1.6 l THP 200 hp (manuel GTi) olmak üzere 3 benzinli ve 1.6 l HDi FAP 92 hp (manuel), 1.6 l e-HDi FAP 112 hp (manuel ve Auto6R) olmak üzere 2 dizel motor seçeneği ile sunuluyor. alıntıdır pegout.com |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel duruyo..plakanın yerini beğenmedim ama
![]() |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
evet güzel araç bunu WRC modunda body kit yapcan off süper olur plaka yerine bende katılıyorum hiç güzel değil kare app takıcaksın off canım çekti bak :D
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel arac guzel dizayn. Sadece sislerini cok begenmiyorum o kadar.
Ayrica stop&start mutlaka dusunulmeli. Fiyati daha kabarik oluyor ama yakit ekonomisine cok katkisi var. Dolayisiyla cevreye. |
|
![]() |
|
Güzel Paylaşım Kenan...
Yakından Gördüm 308 i Pekte Fena Sayılmaz Yeni Çizgileri Hem Biraz Peugeottan Uzak Hemde Peugeot Ruhunu Bir Şekilde Alıcısına Aşılıyor. İç Mekan Olarak Gayet Ferah Bir Ortam Sağlıyor... Alınırmı Derseniz ... Benim İmkanım Olsa Hemen Alırdım... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
uzakdan yeni Clio' ya benziyor (:
biz 307 den 308 e geçene kadar adamlar makyajladılar bu gidişlşe yakalayamayacağız.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Özellikle burundaki keskin hatları yumuşatmışlar. Bir de 308'in şu yan aynalarına alışamadım bir türlü. Ama yeni bir araç alacak durumum olsa en ağır basacak seçenek olur 308.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
eskisi bence daha güzeldi aracın burnunu hiç beğenmedim
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
maşallah güzel olmuş
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
ben beğendim 308 tutmadı değiştiler görünümü
:) |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bana bir hayvanı andırıyor ama çıkaramadım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dış görünüm olarak hoş ama donanım olarak bizim 307 den Auto6R şanzumandan başka hiçbir farkı yok...daha yenilikçi farklı donanımlar olmalıydı..
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel görünüyor. yakında daha net fotolara bakarız
|
|
![]() |
|
![]() |
|
evet clioyuda andırıyor uzaktan
![]() |
|
![]() |
|
araca dıcek lafım yok ama usta on berbat yaw
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |