![]() |
|
Eskidendi "Beni Yıka" lar :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 21:21 |
Nette dolaşırken rastladığım ilginç bir çalışma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok guzel paylasim tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
bu da bı sanat ıste emege saygı elınıze saglık
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
cok hosmus :) super yapmis adam
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben cok merak ediyorum nasıl bi yöntemdir bu . normalde kalemle çizmesi kolay ama bu bambaşka bi durum :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
sanat bu işte.bizler zamanında kirli araba camlarına beni yıka yazmayıp birseyler uretmeye calıssaydık,bos derslerde adımızı kursun kalemle degısık sekıllerde yazmasaydık,resim derslerinde tek katlı bir ev,bulutlar,bir ağaç ve dağın arasından gecen nehir yapmasaydık farklı birseyler uzerınde yoğunlasıp elımızın becerısını gelıstırseydık bizlerde bu kısıler gıbı usta bir ressam olabılırdık.ama bizler hep yorulmadan dınlenmeyı tercıh ettık.sımdı ise basamaklarda nefes alıp vere vere adım adım ılerlıyoruz yada baskalarının yardımıyla merdıvenlerı cıkıyoruz(kurs ve guzel sanatlar giibi) |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
guzel bir paylasim tesekkurler
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
çok entel olmuş
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Çok çok güzel paylaşım.Sagol
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
bence mükemmel bi çalışma..öyle basit resimlerde değil..helal olsun..normal kalemle yapması kolay diyen kişi yapsında bikaç resim görelim
![]() |
|
![]() |
|
Güzel bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
|
|
![]() |
|
Çok Güzel Paylaşım... Emeğine Sağlık,
Adam Resmen Kirli Camlara Picasso Kalitesinde Resimler Çizmiş... ![]() |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
valla bunlardan sonra kim yıkatır arabasını :)) ben yıkatmam şahsen
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
gerçek sanatçı budur işte , malzeme , kağıt , kalem hiç farketmez ne bulursa sanatını icra eder. arkadaşım çok güzel paylaşım ellerine sağlık.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Saygılar...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Sanatçının bir söyleşisinde Türkiyedeki arabalardan etkilenerek böyle bir işe giriştiği arka cama yazılan yazılar ve çizimlerin kendisinde bir ışık oluşumuna yardımcı olduğunu belirtmiştir. Şaka:) Ustaya saygı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |