![]() |
|
LPG öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vitex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:29 |
Merhaba Arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum. Belki bu konu forumda çok kez tartışıldı ama aracımın muaynesinin gelmiş olması nedeniyle muayneden önce acil LPG taktırmam gerekiyor. Aracım 2004 1.6 XR Triptonik. ümraniye yada dudullu civarında bu işi yaptırabileceğim önerdiğiniz bir yer var mı? bu konuda hakketen hiçbirşey bilmiyorum. o yüzden marka model önerisinde de bulunursanız çok memnun olurum.
Acil yardım rica ediyorum.. Düzenleyen Vitex - 26 Haziran 2011 Saat 15:00 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serkan bey merhaba.
Öncelikle forum kuralları gereği yeni üyelerimiz kendilerini tanıtmak zorundadırlar lütfen bir başlık açarak kendinizi tanıtınız.
lpg konusuna gelince evet forumumuzda defalarca tartışıldı arama yaparsanız yeterli bilgiye sahip olacaksınız. Sitemiz üyelerinden Cecoli kullanıcı adlı cem abi ile irtibata geçmeniz durumunda size daha iyi yardımcı olacaktır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |