![]() |
|
Servis aralığı uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:22 |
Arkadaşlar, aracımda cuma akşamına kadar servise 10bin km. olduğu gösteriyordu. Dün kontağı çevirdim, -100 km. gösterdi. Birkaç kere açıp kapattım kontağı, yol yapıp tekrar çalıştırdım aracı ama yine aynı gösteriyor. Yoksa ben mi deliriyorum?
![]() |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu bilgisi olan bu konu hakkında a dostlar?
|
|
(B Rh+) |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
bilgisayara bağlatmanızda fayda var çünkü arıza dijital bir arıza benim başıma böyle bişey gelmedi. yağ göstergesi düzensiz çalışıyor o kadar bende
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Doğru söylüyorsunuz. Servise yolum düştüğünde bir sorayım. Çok garibime gitti. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
|
|
(B Rh+) |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
evet duyulmamış bişey ama olabiliyor böyle şeyler. şu bir gerçek araçlardaki özellikler arttıkça arızası da artıyor. iyi akşamlar
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Toros'un gözünü seveyim. Özellik yok, sorun yok.
![]() Servis ne diyecek bakalım. İyi akşamlar.
|
|
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yağ seviye göstergesi doğruyu sölemez. kalan km hesabınıda servisler ayarlıyor ki onun ayarını sizde yapabilirsiniz. kitapçığına bakın
saygılar |
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
kontağı aç ve ordaki iki tuşa basılı tut10 dan geriye doğru sayar ve sıfırlasın saydıktan sonra tekrar yaprsa servis yolu görünür
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |