![]() |
|
arıza lambası yandı devire fazla basınca |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 13:10 |
7000 devir çevirmez zaten o makine. 6250'de kesiciye girer.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5000-7000? Sizin devir saatinin maximumu kac? |
|
![]() |
|
oguzcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar geçen gece arabayı çok yüksek devirde kullandım sabah bir baktım araba çalıştıktan sonra arıza stop lambası yanıyordu.
Araba hareket ediyor ama hiç bir gösterge lambası çalışmıyordu.Ustaya götürdüm şarz dinomusunu söktü altarnatörümü ne yanmış 75 parça+50 işçilikle halletti
Demekki çok fazla devirli kullanmak iyi değilmiş onu anladık.(5000-7000 devir)
|
|
2010 3008 1.6 HDİ OT
2010 megane 3 HB OT 2006 citroen c4 HB OT 2004 307 sw 2006 Meriva 2000 Hyundai Accent 1998 Tipo :) ...... :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |