![]() |
|
2000 km öncesi ve sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:41 |
|
Geçen hafta perşembe akşamı aracı güzelce yıkatıp kapının önüne parkettim malum sabah yola çıkacağım.Sabah elimizde bavullarla neşeli bir şekilde aşağı indik ancak hayvanın bşr tanesi yüzünden neşemiz biraz kurağımızda kaldı.İnsan kılıklı bir hayvancağız arabayı parlak görünce herhalde hayvanlık içgüdüleri depreşip
![]() ![]() ![]() Salı sabahıda tosya çankırı ankara üzerinden izmir gümüldüre geçtim 900 küsür km 14 saat sürdü.Canım çıktı ![]() 3. kısım izmirden istnabula dönüş zamanı.Gümüldürden izmire kadar yaklaşık 80 km yol gittik ve asfalt erimiş durumdaydısanki yola su dökülmüş gibi görüntü var ama bu durumda tehlikeliydi çünkü araç kayıyor.İzmirden istanbula yaklaşık 700 küsür km.Yol gayet güzeldi bursada durup güzelce karnımızı doyurduk ve oradanda gazlayarak yaklaşık 9-9bçk saatte istanbula ulaştık.Bu arada manisadan sonra bursaya kadarda duble yol çalışmaları yer yer devam ediyor sonrasında ise yol gayet güzeldi. Neyse birazcık yollardan da haber vermiş oldum.Uzun yola çıkacak herkes aman dikkatli olun türkiye yolarının neredeyse tamamı yeniden yapılıyor heryerde yer yer çalışmalara var farınız açık olsun.Dikkatli olun.Allah a emanet olun.Bu arada bu kadar yolu izmir istanbul arası full klima açık 2 depo ile yaptım.Pejoma maşallah diyeyim bugünde güzelce yıkamaya götüreceğim pejomu.
Düzenleyen Bahadır32 - 26 Haziran 2011 Saat 12:43 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben de uyarici tabelalarin eksikligini bu seferki Turkiye gezimde daha net gordum. Turkiye'de en cok gelisen ya da gelistirilmeye calisilan noktalardan birisinin de yollar oldugunu farkettim. Cok yatirim yapiliyor yollara ama yol cok oldugundan is hic bitmiyor.
Cok yol yapmissiniz masallah. Saglikli sihhatli olmak en guzeli. |
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun, Türkiye'de yaşadığımız müddetçe bu tarz çizikler, sürtmeler oluyor, fazla kafaya takmamak lazım. Yollarımız konusunda da çok haklısınız. Heryerde yol çalışması. Tamam yatırım yapılıyor ama 1 haftalık işi 1 ayda yapıyorlar. Üstelik malum yaz geldi, yazlık yerlere gidecek millet. Tatil beldelerinin yolunu kışın yapın be kardeşim. Yazın ortasında, yazlık beldelerin yollarındaki yol çalışmasının anlamı nedir..
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Geçmiş olsun. Özellikle atlattığınız kaza, acı sonuçlar doğurabilirmiş. Ne yazık ki memleketimizin yolları sizin de dediğiniz gibi çok tehlikeli. İnsan, araba kullanmaktan çok yola dikkat etmekten yoruluyor.
206+'ya bir + da benden. Maşallah...
![]() |
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
|
gozunuz aydın kazasız belasız gıdıp gelmıssınız masallah dıyelım
|
||
![]() |
||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
allah herkese kazasız belaasız sürüşler nasip etsin. öncelikle yazın yol yapmanın mantığı asfalt sıcaktta tuttuğu için sıcak havalar tercih edilmez zorunda. kışın döktüğünüz asfalt çabucak deforme oluyormuş. bende bartındanda eskişehire giderken tabela eksikliği yüzünden düzce adapazarı arasında bir yerde yoldan çıkıyordum.
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
|
Sağolun arkadaşlar.Bende tekrar edeyim uzun yola çıkacaklar aman dikkat.
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
gecmis olsun arkadasim baskalarina zarar vermekten zek alan insanlar epey fazla
dedigin gibi turkiye yolarinda tabela eksikligi hissedilir derecede fazla dikatli olmak gerekiyor atlattigin kaza icin ayrica gecmis olsun |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
geçmiş olsun. evet bende istanbul - burdur - denizli - istanbul yaptım toplam 1440 km. Sürekli yol yapımları var aynı şerit gidiş ve dönüş olarak ayrılmış. Bende bilecik kütahya arasında sizinkine benzer bir kaza atlattım. sağdan benzinlikden bir araç yola çıktı benimde hızım ona göre hızlı olduğu için frene basmak yerine sollamaya karar verdim, sollarken bir yandan aracı kolluyordum ve önüme bir baktım focus ile kafa kafayayım. Hemen fren yapıp sağa kırdım arka sol teker kaydı freni bırakıp sağa atladım focustan yırttım ama diğer aracı sollamadığım için ve hızı yavaş olduğu için arkadan çarpıyordum, anca durabildim. Yolun bölündüğüne dair ne bir işaret ne bir levha vardı Allah korudu.
Yola çıkacak arkadaşlar çok dikkatli olun lütfen, Düzenleyen metin - 27 Haziran 2011 Saat 08:45 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Sizede geçmiş olsun Allah kormuş.
|
||
![]() |
||
|
İkinize de geçmiş olsun. Evet kazalarda yol payı artmaya başladı. Yolculuklarda çok dikkatli olmak gerekiyor.
|
||
![]() |
||
|
Sonradan öğrendiğim kadarıyla sırf uyarıcı işaretlerin olmaması sebebiyle o bölgede çok fazla kaza meydana geliyormuş iyi kurtarmışız biz. :S
|
||
![]() |
||
|
valla metınım cok saol abı bunları ogrendım ıyı oldu temmus 3 de bende yola cıkıcam antalya ya gıtcem allah nasıp ederse bılecık uzerınden kutahya burdur antalya yapcam yol durumunu ogrendım ıcın cok ıyı oldu ona gore onlemımı alırım artık tesekkurler sana sevıyorum
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ahmetim rahat 15-20 kere yol yapımı yüzünden ter yöne geçtiğimiz oluyor burdura kadar. benim atlattığım kaza ise benim gittiğim yönün değil karşıdan gelen yönün bizim yola dahil edilmesi sonucu oldu araç solllarken bile gözün hep ilerde olsun sanki tek şeritte gidiyor gibi sollama yap (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun , insan güne ters başlayınca heralde tüm aksilikler peşi sıra geliyor.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
Geçmiş Olsun Diyelim En Azından Kazasız Belasız Gidip Gelmişsin Abicim...
Darısı Başıma ... Bizde Bu Cuma Gecesi Allah izin Verirse Mardin e Gideceğiz. Yolların Durumu Nedir Pek Bilmiyorum. Ama Bizimkiler Geçen Sene Gitmiş Yollarda Pek Bir Sıkıntı Yok Yani Yol Çalışması V.s. Umarım Sıkıntı Yaşamayız. |
||
![]() |
||
|
geçen senemi (:
abi yapma gözünü seveyim bende 3 ay önce gittiğimde herşey güzeldi 3 tane bilemedin 5 tane çalışma vardı şimdi en az 20 tanesinden geçdim inan her virajda yol yapıp çalışması göre göre artık temkinli gitmeye alıştım çok yoruyor insanı, hel birde tek yön olupda yokuşda kamyonun arkasına takıldın mı tamamdır, geçemiyorsun duba var gidemiyorsun kamyon yavaş peh,
|
||
||
![]() |
||
|
Yav Metinim Şanzıman Yağım Neden Korkutuyorsun Sen Beni :((( Ben Öyle Sıkıntılara Gelemem Buda Böyle Biline...
|
||
![]() |
||
|
geliceksin abi, yavaş gideceksin sıkıldım diyip basmayacaksın, çok öyle yolda beni sıkıştırıpda tabakhaneye yetişmeye çalışan araç gördüm, çokda parçalanmış araç gördüm. Benim tavsiyem sabırlı olun 110'u geçmeyin. Ben geçmedim, geçmemde.
|
||
||
![]() |
||
|
Yok Zaten Hız Yapmayız Orası Allahın Emri 120 Belki...
Konvoy Halinde Gideceğimiz İçin Öyle Bir Şansımız Olmaz.:) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |