Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2000 km öncesi ve sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2000 km öncesi ve sonrası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2000 km öncesi ve sonrası
    Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:41
Geçen hafta perşembe akşamı aracı güzelce yıkatıp kapının önüne parkettim malum sabah yola çıkacağım.Sabah elimizde bavullarla neşeli bir şekilde aşağı indik ancak hayvanın bşr tanesi yüzünden neşemiz biraz kurağımızda kaldı.İnsan kılıklı bir hayvancağız arabayı parlak görünce herhalde hayvanlık içgüdüleri depreşipSinirli arka kapıyı bir güzel çizmiş sonrada bakmış iyi çizilmemiş arka çamurluğun boyasını kazımış.Neyse ya sabır diyip düştük yollara.İstanbuldan samsun dönüşüne kadar yol otoban 170i gördümGülme.Sonrası ise rezalet tosyaya kadar duble yol çalışması yüzünden kimi yerde 40 km hızla gittik.Buna rağmen 550km yolu 5 saatte gittim.Samsun çıkışından çıktıktan sonra ismetpaşa bölgesinden ciddi bir kaza tehlikesi atlattık.Uzun yola çıkan herkes dikktli olsun yollarda doğru dürüst tabela uyarıcı işaret yok.İsmetpaşa bölgesinde duble yol çalışması malum ve yol tırmanışlı.Yolun soldan geliş kısmı kot farkı yüzünden sağ şeritten yaklaşık 5-6 mtre yukarda ve herhangi bir uyarcı işaret olmadığı için orayı işliyor zannediyorsunuz.Bende gayet sola doğru tırmanışta 2 şeridi de gidiş zannedip tırı soladım.Sollamam bitti ve daaaaaat diye bir tır kornası tam karşımda bir tırConfused hiç abartısız 2 mt farkla sağa kırıp gazladım,meğerse yol gidiş gelişmiş.Tabi elim ayağım boşaldı bir an.Buna benzer çok fazla durumla karşılaştım herhangi bir yol işaretinin olmadı yerlerle aman dikkat edin.
Salı sabahıda tosya çankırı ankara üzerinden izmir gümüldüre geçtim 900 küsür km 14 saat sürdü.Canım çıktıConfused 3 yerde mola verip 1er saat dinlendim tabi birazda öğle sıcağını falan yediğim için böyle oldu.Samsun yada tosya yönünden çankırı üzerinden ankaraya kadar yol çok kötü felaket sarsılıyorsunuz ve buna bağlı olarakta mecbur yavaş gidiyorsunuz hatta öyle bir yere denk geldim ki yolun 2 kısmı birden oyulmuş ortada tümsek yani tepe altımı vurarak geçtim Allah tan karter koruma var.
3. kısım izmirden  istnabula dönüş zamanı.Gümüldürden izmire kadar yaklaşık 80 km yol gittik ve asfalt erimiş durumdaydısanki yola su dökülmüş gibi görüntü var ama bu durumda tehlikeliydi çünkü araç kayıyor.İzmirden istanbula yaklaşık 700 küsür km.Yol gayet güzeldi bursada durup güzelce karnımızı doyurduk ve oradanda gazlayarak yaklaşık 9-9bçk saatte istanbula ulaştık.Bu arada manisadan sonra bursaya kadarda duble yol çalışmaları yer yer devam ediyor sonrasında ise yol gayet güzeldi.
Neyse birazcık yollardan da haber vermiş oldum.Uzun yola çıkacak herkes aman dikkatli olun türkiye yolarının neredeyse tamamı yeniden yapılıyor heryerde yer yer çalışmalara var farınız açık olsun.Dikkatli olun.Allah a emanet olun.Bu arada bu kadar yolu izmir istanbul arası full klima açık 2 depo ile yaptım.Pejoma maşallah diyeyim bugünde güzelce yıkamaya götüreceğim pejomu.

Düzenleyen Bahadır32 - 26 Haziran 2011 Saat 12:43
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:49
Ben de uyarici tabelalarin eksikligini bu seferki Turkiye gezimde daha net gordum. Turkiye'de en cok gelisen ya da gelistirilmeye calisilan noktalardan birisinin de yollar oldugunu farkettim. Cok yatirim yapiliyor yollara ama yol cok oldugundan is hic bitmiyor.

Cok yol yapmissiniz masallah. Saglikli sihhatli olmak en guzeli.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 13:08
Geçmiş olsun, Türkiye'de yaşadığımız müddetçe bu tarz çizikler, sürtmeler oluyor, fazla kafaya takmamak lazım. Yollarımız konusunda da çok haklısınız. Heryerde yol çalışması. Tamam yatırım yapılıyor ama 1 haftalık işi 1 ayda yapıyorlar. Üstelik malum yaz geldi, yazlık yerlere gidecek millet. Tatil beldelerinin yolunu kışın yapın be kardeşim. Yazın ortasında, yazlık beldelerin yollarındaki yol çalışmasının anlamı nedir..
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:12
  Geçmiş olsun. Özellikle atlattığınız kaza, acı sonuçlar doğurabilirmiş. Ne yazık ki memleketimizin yolları sizin de dediğiniz gibi çok tehlikeli. İnsan, araba kullanmaktan çok yola dikkat etmekten yoruluyor. 
  206+'ya bir + da benden. Maşallah... Thumbs Up
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:17
gozunuz aydın kazasız belasız gıdıp gelmıssınız masallah dıyelım
Yukarı Dön
tilbe307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tilbe307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 14:56
allah herkese kazasız belaasız sürüşler nasip etsin. öncelikle yazın yol yapmanın mantığı asfalt sıcaktta tuttuğu için sıcak havalar tercih edilmez zorunda. kışın döktüğünüz asfalt çabucak deforme oluyormuş. bende bartındanda eskişehire giderken tabela eksikliği yüzünden düzce adapazarı arasında bir yerde yoldan çıkıyordum. 
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 16:34
Sağolun arkadaşlar.Bende tekrar edeyim uzun yola çıkacaklar aman dikkat.
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 22:12
gecmis olsun arkadasim baskalarina zarar vermekten zek alan insanlar epey fazla
dedigin gibi turkiye yolarinda tabela eksikligi hissedilir derecede fazla dikatli olmak gerekiyor
atlattigin kaza icin ayrica gecmis olsun
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 22:45
geçmiş olsun. evet bende istanbul - burdur - denizli - istanbul yaptım toplam 1440 km. Sürekli yol yapımları var aynı şerit gidiş ve dönüş olarak ayrılmış. Bende bilecik kütahya arasında sizinkine benzer bir kaza atlattım. sağdan benzinlikden bir araç yola çıktı benimde hızım ona göre hızlı olduğu için frene basmak yerine sollamaya karar verdim, sollarken bir yandan aracı kolluyordum ve önüme bir baktım focus ile kafa kafayayım. Hemen fren yapıp sağa kırdım arka sol teker kaydı freni bırakıp sağa atladım focustan yırttım ama diğer aracı sollamadığım için ve hızı yavaş olduğu için arkadan çarpıyordum, anca durabildim. Yolun bölündüğüne dair ne bir işaret ne bir levha vardı Allah korudu.

Yola çıkacak arkadaşlar çok dikkatli olun lütfen,

Düzenleyen metin - 27 Haziran 2011 Saat 08:45
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 00:28
Sizede geçmiş olsun Allah kormuş.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 12:01
İkinize de geçmiş olsun. Evet kazalarda yol payı artmaya başladı. Yolculuklarda çok dikkatli olmak gerekiyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 12:04
Sonradan öğrendiğim kadarıyla sırf uyarıcı işaretlerin olmaması sebebiyle o bölgede çok fazla kaza meydana geliyormuş iyi kurtarmışız biz. :S
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 22:19
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

geçmiş olsun. evet bende istanbul - burdur - denizli - istanbul yaptım toplam 1440 km. Sürekli yol yapımları var aynı şerit gidiş ve dönüş olarak ayrılmış. Bende bilecik kütahya arasında sizinkine benzer bir kaza atlattım. sağdan benzinlikden bir araç yola çıktı benimde hızım ona göre hızlı olduğu için frene basmak yerine sollamaya karar verdim, sollarken bir yandan aracı kolluyordum ve önüme bir baktım focus ile kafa kafayayım. Hemen fren yapıp sağa kırdım arka sol teker kaydı freni bırakıp sağa atladım focustan yırttım ama diğer aracı sollamadığım için ve hızı yavaş olduğu için arkadan çarpıyordum, anca durabildim. Yolun bölündüğüne dair ne bir işaret ne bir levha vardı Allah korudu.

valla metınım cok saol abı bunları ogrendım ıyı oldu temmus 3 de bende yola cıkıcam antalya ya gıtcem allah nasıp ederse bılecık uzerınden kutahya burdur antalya yapcam yol durumunu ogrendım ıcın cok ıyı oldu ona gore onlemımı alırım artık tesekkurler sana sevıyorum 
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 23:42
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

valla metınım cok saol abı bunları ogrendım ıyı oldu temmus 3 de bende yola cıkıcam antalya ya gıtcem allah nasıp ederse bılecık uzerınden kutahya burdur antalya yapcam yol durumunu ogrendım ıcın cok ıyı oldu ona gore onlemımı alırım artık tesekkurler sana sevıyorum 

ahmetim rahat 15-20 kere yol yapımı yüzünden ter yöne geçtiğimiz oluyor burdura kadar. benim atlattığım kaza ise benim gittiğim yönün değil karşıdan gelen yönün bizim yola dahil edilmesi sonucu oldu araç solllarken bile gözün hep ilerde olsun sanki tek şeritte gidiyor gibi sollama yap (:
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 10:05
geçmiş olsun , insan güne ters başlayınca heralde tüm aksilikler peşi sıra geliyor. 
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 11:24
Geçmiş Olsun Diyelim En Azından Kazasız Belasız Gidip Gelmişsin Abicim...
Darısı Başıma ...
Bizde Bu Cuma Gecesi Allah izin Verirse Mardin e Gideceğiz.
Yolların Durumu Nedir Pek Bilmiyorum. Ama Bizimkiler Geçen Sene Gitmiş Yollarda Pek Bir Sıkıntı Yok Yani Yol Çalışması V.s.   Umarım Sıkıntı Yaşamayız.

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 12:23
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Geçmiş Olsun Diyelim En Azından Kazasız Belasız Gidip Gelmişsin Abicim...
Darısı Başıma ...
Bizde Bu Cuma Gecesi Allah izin Verirse Mardin e Gideceğiz.
Yolların Durumu Nedir Pek Bilmiyorum. Ama Bizimkiler Geçen Sene Gitmiş Yollarda Pek Bir Sıkıntı Yok Yani Yol Çalışması V.s.   Umarım Sıkıntı Yaşamayız.

geçen senemi (:

abi yapma gözünü seveyim bende 3 ay önce gittiğimde herşey güzeldi 3 tane bilemedin 5 tane çalışma vardı şimdi en az 20 tanesinden geçdim inan her virajda yol yapıp çalışması göre göre artık temkinli gitmeye alıştım çok yoruyor insanı, hel birde tek yön olupda yokuşda kamyonun arkasına takıldın mı tamamdır, geçemiyorsun duba var gidemiyorsun kamyon yavaş peh,
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 12:35
Yav Metinim Şanzıman Yağım Neden Korkutuyorsun Sen Beni :((( Ben Öyle Sıkıntılara Gelemem Buda Böyle Biline...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 15:42
geliceksin abi, yavaş gideceksin sıkıldım diyip basmayacaksın, çok öyle yolda beni sıkıştırıpda tabakhaneye yetişmeye çalışan araç gördüm, çokda parçalanmış araç gördüm. Benim tavsiyem sabırlı olun 110'u geçmeyin. Ben geçmedim, geçmemde.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 15:45
Yok Zaten Hız Yapmayız Orası Allahın Emri 120 Belki...
Konvoy Halinde Gideceğimiz İçin Öyle Bir Şansımız Olmaz.:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 351 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1529 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3134 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9510 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8771 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 947 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 959 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1597 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55482 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1286 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2261 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 273 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2581 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2171 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16021 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English