![]() |
|
Adam İsyan Etmişş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 14:41 |
![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her firmada benzeri problemler var. Allah düzgün araçlara ve düzgün kişilere denk getirsin.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dörtler in logosu var Adana olabilir :))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
acaba arıza dedıklerı ne acaba kucucık sorunları bıle arıza olarak gormustur sanırım bu rakam baya cıddı
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinin bir hatasi vardir ve gittigi usta degistirmis olabilir. O yuzden sui misal emsal olamaz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bizim 307 de 6 yılda hiç arıza yapmadı.. Kim bilir nasıl kullandı adam da 14 kere arıza yaptı.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
aynen oyle belkı ıkıncı ledır oncekı sahıbı kaymagını yeyıp hıc bakım yaptırmamıssada olabılır butun hersey bu arkadası bulmus galıba allah beterınden saklasın
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
ABARTMIŞ. ARIZALARI SÖYLEMEMİŞ. NE PARÇA KULLANMIŞ NASIL Bİ USTAYA YAPTIRMIŞ.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıza marka model olmaksızın her kişinin başşna glebilir şanş meselesi.
Diger araçlarımız 2009 Transporter ve jetta da da bu zamana kdr bakım harıc servıse gırmedı. |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
valla bir abimizde vw bora var 2004 model pasific otomatik.
anlatsam sabah olur.. kim alsa eline arabayı elinde kaldı ...
aynı afişi asıp gezecek arkadas .. vw forum sitesine koyucaz madem ölee bakasana özelden genele gidiliyor!! lütfen daha düşünceli olalım derim..
|
|
![]() |
|
anca aracın arıza yaptını yazmıs kendı hatası olamaz saten hıc usta saglam degılmıs abı aracına bakıcan saglam orıjınal parca kullancan araca evladın gıbı bakıcan bak bakım sorun cıkarıyomu malzeme ıscılık onemlı
|
|
![]() |
|
Kullanımla Alakalı Veya İşi Bilmeyen Usta Denilen Hırsızlara Gittiyse O Araç Değil 14 Defa 24 Tamir Olsa Düzelmez.
Benim Başıma Bizzat Geldiği İçin |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
imajının çok iyi olmadığını söyleyebilirim ne zamn biriyle araba muhabbetine girsem peugeotun sorunlu bi araba olduğunu kendini çabuk saldığını söylüyor bu kişiler de çoğu zaman peugeot almamış etraftan duyduklarıyla karar veren kişiler ama söylediklerine de hiç katılmadığımı söylesem yalan olur ama işin abartıldığını düşünüyorum.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
hayır abicim. bu araclar ilk geldiklerinde cart diiye sanayii ye girip bakım yaptırılan ve birtürlü iflah olmayan araclar. bu araclar serviste baktırlıması gereken yada servis kadar deneyimli insanların bakabilecegi araclar..
Düzenleyen dinoco - 25 Haziran 2011 Saat 20:11 |
|
![]() |
|
Bunu görünce benim hyundai aklıma geldi :) ben de tehdit etmiştim aracı götürüp ankara kızılayda yakacağım bütün gazetelere de haber vereceğim diye... Benim motor bozuk çıkmıştı araç sıfırdı tamir ederiz diyorlardı, ben motor değişimi istemiştim. tabii tehditten sonra komple motoru değiştirmiştik. Sonradan acıdım adamlara bir tene segman bozuktu.
![]() |
|
![]() |
|
sıze katılıyorum baska turlu anlamıyolar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
her nekadar fabrikadaki üretim hatası olsada kullanıcının sürüşü araca davranışı çok önemli,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
aynen katılıyorum
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Boşver, öyle bilsinler. Biz de uygun fiyata kaliteli ve zevkli araba kullanmanın keyfini sürelim. Başkaları gidip 2002 model dökük Golf alırken, biz aynı paraya 2008 model taş gibi 307'lere binmeye devam edelim. Hakikatten; Peugeot alınmaz kardeşim. Çok sorunlu araba. Elinde kalır valla.
![]() |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |