![]() |
|
206 geri giderken!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 23:19 |
|
Arkadslr bugun farkettım geri geri giderken acaip sesler gelıyo,sol taraftan ne olabılır ?
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arka ? ön ?
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sesi ne taraftan alıyorsunuz viteste farkedilir titreme oluyor mu?
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
vites de titreme yok önden geliyo ses sol taraftan ama tanımadıgım bi kişi ben geri giderken abi motordan bi ses geliyo dedi sanki demır parçaları bırbırlerıne degıyomus gıbı moralım bozulmaya basladı,gözüm gibi bakıyorum bundan sonra hor kullanacam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
:( gözün gibi bakman güzelde üstüne cok düşmemen gerekiyor sonra nazarları üstüne topluyor bu pejolar :S ama hor kullanmayada kıyılmıyor horda kullanmayın. onun dısında öyle bi problem yasamadım yardımcı olamıyorum kusura bakmayın :(
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
çok ilginç bende böle bişe ne duydum ne yaşadım... abi sen en iyisimi en kısa zamanda bi ustaya git...daha fazla sorun çıkmasın bence..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
arabayı aldım alalı hastalıktan kurtulamadım o derece nazarr acaıp derecede resımlerı eklıycem :) |
||
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
benimde 206 ım var ve ön takımdan sesler gelio.saygılarımla.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
ustaya gıttıgım zamanda daha cok sorun cıkıyo anlıyamadım kaysderıye gıdecem servıse
|
||
|
||
![]() |
||
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
umarım onemlı bısey yoktur eger cıddı bısey cıkarsa arabayı satlıga cıkaracam ugrasamam boyle,doğanı sattım dıye sevınmısdım :(
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
:)))
|
||
|
||
![]() |
||
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
|
![]() |
||
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ön takımdan öyle metal sesi geldiğini hiç duymadım, metal sesi genelde torsiyondan gelir. Torsiyonsada 350 400 tl gibi bir para sıkışmış demektir.
Düzenleyen GökhaN - 24 Haziran 2011 Saat 23:59 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
:))
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
Torsiyon dediğin nasıl bi sesdir Gökhan |
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
demiri cekip bırakınca cıkan ses gibi olabilir, bide tıkırtı halinde gelen bilya sesi gibi olabilir. 2 side başıma geldi ordan biliyorum.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla ön takımdan olsa ileri giderken de ses yapar diye düşünüyorum. ayrıca ön solda şanzıman odluğu ve sadece geri giderken ses çıkardığını düşünürsek şanzımanın geri vitesinde sıkıntı olabilir,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |