![]() |
|
Peugeot 206 arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
admirax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: gazi antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 18:03 |
Selamlar arkaşdaşlar. Ben bir 206 bakıyorum ama gerçek değerleri nedir bilmediğim için size sormak istedim. Bu ilandaki aracı kaç paraya kadar alayım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana Çok Güzel Bir Araç Tavsiye Edebilirim ... Hemde Dizel vede Beyaz Renkte Kesinlikle Memnun Kalacağın Bir Araç Sitemizin Yöneticisi Olan Gökhan Arkadaşımız Satıyor. Linki Vereyim Sana Bir İncele İstersen
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Haziran 2011 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
admirax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: gazi antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Tabi çok memnun olurum. İnşallah bana uzak değildir.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt albayım haklı gökhanın arabaya bakmalısın
![]() |
|
![]() |
|
Çok Uzak Taa İstanbulda... Ama Satmıyormuş Vazgeçmiş Yoksa % 1OO Alınacak Bir Araçtı Şansına Küs... ![]() |
|
![]() |
|
Belki satılık etse gelemeyeceğim için üzülürdüm böylesi daha iyi oldu, bu ilan için görüşleriniz nedir.
|
|
![]() |
|
Yani Piyasasına Göre Azcık Pahalı Gibime Geldi Buna Helalinde 16000 Kağıt Verilir... Tabi Sağına Soluna Sağlam Baktırmak Lazım...
|
|
![]() |
|
Aslında ben bir arkadaşa bakmasını söyledim döşemeleri, kumanda kolları vs oldukça iyi durumdaymış ve lastikler yeniymiş son 17 000 olur demiş bende aklımdan 16 500 e kadar geçiyor ama 10 gün sonra vergiside gelir bunuda göz önünde bulundurursak iyice karasızım.
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
hocam bu araç ziyadesiyle pahalı, daha yeni bir arkadaşım 2004 model dizel 130.000 km'de 206 aldı 13.500'e, araç kazasız boyasız
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt arac boş hemen hemen en boşlarından. 1000 tl daha koy feline al derim
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar tekrar merhaba bir peugeot daha buldum abs filan yok sadece klima var verecekelr sol ön çamurluk değişmiş sol arka çamurlukta boya var 2006 model 135 000 km orjinal döşeme baya temiz fren bakımı istiyor alırsa tabi trigeri filanda değişrim 500 lira masraf yaparım kısacası bu şekilde 2006 model 15 000 TL edermi acaba.
|
|
![]() |
|
Dizel olduğunu yazmamışım.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |