![]() |
|
bor katkısı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 16:55 |
Sanırım çoğumuz duymuştur bu bor katkısını element olarak çoğu yerde kullanıldığı için belki bir yararı olacağını düşünüyorum ama araç katkısı olarak kullanımda ne kadar etkili yada ne kadar işe yarar bilmek istedim malum yağ değişimi geldi bu yüzden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa en azından merak edenlere de fikir olur..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben kendı aracıma motora da bor kullandım normale gore farkı var aracın sesı solu degısıyo ben denedım
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
hangisini kullandın
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ben nnt borpower kullandım araca açıkcası pek bir fark olmadı
|
|
![]() |
|
Forum içerisinde araştırma yaparsan gerekli bilgileri bulabilirsin. Bu konu daha önce tartışılmıştı.
|
|
![]() |
|
buldum sağolun |
|
![]() |
|
Rica ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |