![]() |
|
audi a3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 22:28 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-satilik-audi-a-3-sahibinden-52598263/detay/
arkadaşlar bu arablar çok hoşuma gidiyor acaba s,zce nasıl değerli yorumlarınızı alabilirmiyim? linkteki araç örnektir bu modellerden düşünüyorumda
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel hatta super ama peugeut u satmmaaaaaaaaaaaaaa
|
|
2010 peugeot 206 sedan 1.4 benzin tel 05395925826
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
pugun yeri ayrı ama buda çok hoşuma gitmeye başladı yakıtı parçaları vs nasıl acaba?
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bizim biraderin arabasından.
onun ki tiptronik.
sana şunu söyleyim yol sesinin içeri iyi alıyor.çamurluk içleri ve şasinin tabanına zift kaplama yaptırdı.
ikincisi katalizör arızası kronik sorun gibi bişi.(çıkması 780 tlye aldı)
üçüncüsü iyi yakıyor. 50 lirayla şehir içi 120 km yapar.
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun
|
|
![]() |
|
favori araçlarımdan bi tanesi ama 5 kapı tercih sebebim
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 206dan once audi a3 dusundum.ama cevremdeki kısılerın onermemesı uzerıne bu hevesımden sımdılık vazgectım.parcaları pahalı dedıler.bende 1.8 ambiente istiyordum.cok yakıyormus ayrıca.gercı bınmedım.bınmek ısterdım:)sımdılık 206 aldım ılerde a3 dusunmuyor degılım.kısmet hersey.ama gercekten guzel arabalar a3ler s3 kadar olmasada:)))
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
benden sana tavsiye audilerin turbosuzlarına girme bunu alcagına 1.4 turbo olanlarını al keyfıne bak bu 1.6 düz turbosuz benim 307 gecemıyo ve kasası cok agır cok yakıyo 1.4 turbo tavsıye ederım ama keyıflı guzel aractır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Ağabeyini 227.000 km kullandım ve geçen salı emekli ettim.Bence de Turbo olanını düşünmeni tavsiye ederim.Yedek parça da sorun yok Peugeot yu yürüten bunu hayli hayli yürütür.Kuzenimde 14T si var 2010 beraber almıştık,şuan onun aracı da 80 bin km civarlarında olması gerekir sadece bakımdan bakıma servis yüzü gördü.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
piyasası nasıl peki?
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
fıyatı normal yazıyor pazarlıkla 26 ya kadar ındırılmelı bence =) pertlerı 24 onuda soylıyım gene pahalı deıl fıyatı bunları mat beyaza kaplatınca 10 numara oluyorr
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
alma niyetin varsa 5 kapılı 1.4 T olanından düşün.
bak dedi dersin. inan audi olduğuna aldanma.bu model içeri iyi ses alıyor.yakıtı da cabası
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt ve fiyat olarak yarı yarıya sana fark yaratabilir , hayırlısı olsun araç güzel bencede..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
şimdi yakıt konusunda zaten sıkıntı olmaz 1.6 araç yani benim pejo kadar anca yakacağını düşünüyorum.hız ve komfor konusunda zaten hızla pek aram yok turbo konusundada turbolu olanların fiyatları çok fazla ben bu 1.6 tek kapılılara anca gücüm yeter parça konusunda sıkıntı varmıdır peki veya sorun veririyomu?
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
Audi diyince bi durun derim başka araçlara benzemez.Almanyada yapılan araştırmada dahi kendi vatandaşları mercedes audi kıyaslamasında audi diyorlar.Bence dehşet güzel bir araç.Ancaaak full depo ile şehir içi 500-550 km yol ancak yapıyorsunuz.Arkadaşım sırf bu yakıt sarfiyatı yüzünden satıyor.Eğer benim için yakıt sarfiyatı farketmez diyorsanız başka bir araç düşünmeyin derim.
|
|
![]() |
|
okadar çok mu ki ya neblim benim pejo da fena yakmıyo yani sonuçta beygiri bile düşük benim pejodan
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
Evet bu kadar çok yakıyor arkadaşımda aynısı var ve aile olarak maddi durumlarıda çok iyi ancak sırf bu aşırı yakıt sarfiyatı yüzünden illallah edip aracı satılığa çıkardı.
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Bahadır32]
Evet bu kadar çok yakıyor arkadaşımda aynısı var ve aile olarak maddi durumlarıda çok iyi ancak sırf bu aşırı yakıt sarfiyatı yüzünden illallah edip aracı satılığa çıkardı.[/QUOT
tüplü dimi? |
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
almanlar mercedesikalite, bmw'yi şekil, audiyi'de komfor için üretmişler :)) tak tüpünü bak keyfine. aslan besleyen yemini düşünmez. Parça olayınıda bence aklının ucuna bile getirme. araç 2004 model. bu yaşta bir audi yeni sayılır. Arabada müthiş bir süspansiyon war. o yüzden motor + yürüyen aksaanlar esneyerek yol tuttuğu için arıza wermez kolay kolay. senin burda tek düşüneceğin şey yakıt olsun. onunda önüne tüp'le geçebilirsin. tüptede çok iyi uyum sağlıyor. Ben sana şimdiden hayırlı olsun derim :))
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
tüpsüz binmem zaten ya delimiyim benzine okdar para verim :D araştiriyorum inş. alıcam bitane ya ama önce 206 satmam gerek onuda yapmak istemiyorum :(
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |