![]() |
|
206 karter muhafaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 21:03 |
arkadaşlar 206 için karter koruyucu bakıyorum. çeşitli fiyatlar var.
ama hepsinin ortak özelliği yan sanayi olması ve saçtan oluşu.
gercekten bir koruma sağlıyor mu?alan takan arkadaşlar var mı?
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle taktırmak gerekiyor eğer ki o olmasaydı belki de arabanın motoru yerinde kalmayabilirdi. Arabanın altı yere çok yakın olduğu için her an bozuk bir arazide zeminin azizliğine uğrayabilirsiniz. Bence mutlaka taktırmalısınız.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
sponsorlardan şahin peugeot orjinal karter koruma için 70 lira fiyat verdi, ankara'dan bir parçacı da yine orjinal karter koruma için 75 lira fiyat verdi, aynı ürün serviste 85-90 liradır tahminimle, fiyat kıyaslamasını buna göre yapabilirsin
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marka önerisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bursa'da da ortalama 75/80 tl arası maliyeti var.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
dijitalize ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dijitalize
ben kasım ayında yetkili serviste taktırdım, 140TL verdim.
taktıktan sonra arabanın altı 3-5cm de olsa yere daha yakın olduğu için daha fazla sürtme oluyor, özellikle otopark rampa bitişleri gibi yerlerde. ayrıca karterin boşlukları fazla olsa da yoldaki kir ve tozu bir nebze olsun azalttığını düşünüyorum
|
|
206 XT 1.4 16v
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Çok para vermişsiniz. Ben orjinal pejo logolu karter korumaya 60tl verdim vidaları ve işçiliğide 10tl tuttu. Çok basit birşey aslında. Arabanın önünü biraz kaldırabilirseniz siz de montajını yapabilirsiniz. Orjinal karter iki parça. Bir büyük saç ve araca monte edilen bir kolu var. Ben bir süre önce tamponu sökmek için vidasını söktüm geri takarken tam oturtamadım ya da başka bişi oldu tükseklerde fln ses geliyor bir ara sanayiye gidersem kaldırıp baktırcam. Çok fazla bir ağırlığı yok ve kullandığınız yol kötü ise kesinlikle şart. Fabrikadan aldığımızda alında plastik bir koruma vardı. 30.000km bakımında paramparça olmuş servis 150tl isteyince yok dedim. Karşısında parçacı vardı 60tl ye aldım. Sponsorumuz şahin pejo da da ürünü bulabilir ve alabilirisniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |