![]() |
|
pejo 206 yardımmm acill lütfenn |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpejox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 16:34 |
merhaba bende 206 tiptronic 40955km de 2006 model var.bu gün ankara büyük sanaii ye gittim ve 4 frenimin de değişmesi gerektiğini söylediler ayrıca direksiyonum aşırı sert olduğundan direksiyon pompasını değiştireceğini ve çıkma bi tane takacağını söyledi.Ve tüm bunların 300-350 tr civarı olacağını söyledi nasıl bir fiyat ankarada önere bileceğiniz pejocu var mı? alındığından beri yağ su dışında şanzuman değişti(malum pejo tiptronic 33 000 deydi).frene direksiyona ve motora dokunulmadı.Ayrıca arkadaşım bujileri değiştir km geldi dedi kaça patlar gerekli mi ve yakıt tüketimi mi azaltmak istiyorum (100tl ile 200 km)birfaydası olur mu önerilerinizi bektiyorum. teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompası çıkma takacaksa fiyat biraz bana tuzlu geldi gibi..bujileri değiştirmen yakıta da ekonomik katkıda bulunur.yakıt tüketimini azaltmak istersen lpg tavsiye ederim.taktırmak istersen eğer yardımcı olurum.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
dıreksıyon pompası degıstırmeden once ıyıce arastırnasıl bır sorun var da pompada degısıyor anlmamdım sert ıse hıdrolık yagına baktır hatta lastıklerın markasına gore degısır o dıreksıyon sertlıgı oyle hmen pompa degısmez dıreksıyoncok mu zor donuyor
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eger ankarada güvenilir bir pejo ustası istersen ben 7 senedir aynı ustaya gidiyorum...
bende 2004 senesinde 2000 model 206 aldım o ustaya gitmeye başladım...ve şuan 2006 model 206 feline aracım var hala aynı ustaya gidiyorum çok memnunum işçilik olarakda çok makul fiyatlar alıyo ve kaliteli yapıyo istersen bana özelden msj at sana adresini veriyim.
|
|
![]() |
|
xpejox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
birde pompanın kayışında kılcal çizikler var birde altında vidalar mı somunlar mı ne varmış tanesi 30 tl dedi
Düzenleyen xpejox - 23 Haziran 2011 Saat 16:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |