![]() |
|
106 QS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
krank26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 16:28 |
|
arkadaşlar uzun süredir var olan araba hayalimi gerçekleştirmeme az kaldı fakat sizlere sormak istedim şu araç hakkında ne dersiniz yorumlara göre kesin kararımı vereceğim
bundan önce 205GTI düşündüm parayı tamamlayınca olmuşken biraz daha biriktirip 206GTI olsun dedim sonra vergisinden ürktüm o arada yakın şehirde uygun fiyata 206cc gördüm ona niyetlendim kısmet olmadı artık araba almaktan vazgeçmek üzereydim ki yine yakın şehirde uygun fiyatta 106gti gördüm alacaktım onu da satan arkadaş oyaladı oyaladı sonra da başkasına sattığını söyledi şimdi düşüncem 106 quick gti veya 206 xs ben konyanın ilçesindeyim bu ilandaki araç da olabilir önereceğiniz ankara eskişehir ve yakın illerden varsa başka araç da olabilir görüşlerinizi bekliyorum fiyat olarak 9-11arası düşünüyorum eğer çok aklıma yatacak araç olursa 14e kadar çıkabilirim. konuyu yanlış yere açtıysam da kusura bakmayın yeni üyeyim.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinal bir araç düşünürsen şahinpeugeot murat abinin kardeşinde de temiz bir 106 qs var. |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
14 bine kadar cıkacaksan 206 quiksilverlardan başka araca bakma 1.6 110 hp abs airbag yol bilgisayarı ve sirocco jantları var. Başka araç almak pek mantıklı gelmiyor. |
||
![]() |
||
|
14Bine temiz 206 Quik bulamazsın.
Ancak 206XS düşürebilirsin..
12bin civarına temiz, güzel bir 106 Quik alınabilir. |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
14 bin olmasada 16-17 bine bulabılırsın guzel 206 quick
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acill-satilikk-52596356/detay/ bu arabaya bakabilirsin. |
||
![]() |
||
krank26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
206 quick eskişehirde geçen ay ihtiyaçtan 12.500e sattı birisi araç 2005ti ve gayet temizdi bulabilmiştim yani ;) parayı o zaman için bulamamıştım o da benim şanssızlığım :(
yine o tarz ihtiyaçtan dolayı satılacak bir araç bulabilir miyim ve alırken dikkat etmem gerekenler neler öğreneyim diye buraya yazdım. hem ihtiyacı olan kişinin ihtiyacı görülür hem de benim. şu an altımda araba olduğu için acelem yok 7aydır babamın arabasıyla idare ediyorum. ama ilk aracım olacağı için sahibinden arabam vs gibi sitelerde herkesin beğenisine sunulmuş araçlardan olmaması daha iyi olur diye düşündüm.bu tarz fan sitesinden arabasını tanıyan seven birisinden gözü arkada kalmayacak şekilde arabayı almayı(veya aramayı) daha uygun buldum.
|
||
![]() |
||
|
Evet gördüm o aracı. Eğer değişen, boya yoksa fiyat iyi (O haliyle soldan 2 parça boya istiyor). Acil satılık veya komple boyalı vs. düşürülmez demiyorum. Temizlerin ortalaması 16bin.
|
||
![]() |
||
|
16bin de benim bütçeyi şimdilik aşıyor malesef
|
||
![]() |
||
|
eger spor görünümü olsun,4 kapı olsun hemde az yaksın diyosan sunrooflu bi peugeot 206 feline almanı tavsiye ederim kendi fikrimce :)
ama 206 quık'lerde çok güzel....ama bazıları işte 2 kapı olmasından dolayı pek sıcak bakmıyolar.
|
||
![]() |
||
|
Bende 206 Quiksilver Tavsiye Ederim...
Bizim Ahmet Semiz ve Berkay Kardeşlerimin Aracının Aynısı Çok Beğendim İkisinide ![]() |
||
![]() |
||
|
bu arada benim ilk mesajda yorum istediğim araç için de kimse yorum yapmadı. onu bırak 206 al mı diyorsunuz bunu mu anlamalıyım?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |