![]() |
|
LPG kırmızı ışık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 15:52 |
||||
LPG yakıt göstergesinde kırmızı ışıktan yandıktan sonra ortalama kaç km daha gidebiliriz.
![]() |
|||||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
lpg göstergesinde kesin bi sonuç alamazsın çünkü o göstergeler tahmini miktarı gösterir ve değişkendir.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bence o ışıklara fazla güvenme.
Biraz uzun bir anlatım olacak ama şunu yap: Aracının LPG tankını fulle, bitinceye kadar kullan. Sonra tekrar fulle, kaç litre LPG ile kaç kilometre gittiğini hesapla, ona göre aracının kilometre başına ne kadar yaktığını bilirsin. Bu hesabını aklında tutarsan aldığın LPG miktarı ile kaç kilometre yol gideceğini bilirsin. |
|||||
![]() |
|||||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||||
ya sımıt tanklarda lpg gostergesı duzgun gosterıyormu acaba benımkı bıraz dengesız sankı 4 ve 3 ısıklar cok cabuk bıtıyor sanırsam tam gostermıyormu bırde lpg aldıktan sonra bıraz gec algılıyor sızlerdede varmı boyle bır durum
|
|||||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||||
![]() |
|||||
||||
4. 3. ışıklar çok çabuk bitiyorsa ve 2. 1. ışıklar geç bitiyorsa bence LPG müşüründe arıza vardır. LPG dolumu yaptıktan sonra ilk kontak açtığında doğru göstermez. Kontağı kapatıp 5-6sn bekleyip tekrar kontağı açın ve 5-6 saniye sonra marşa basın. |
|||||
![]() |
|||||
||||
doğru sercan simit tanklarda gösterge düzgün göstermiyo bende de aynı sorun var lpg ci arkadaşıma sorduğumda o da aynı şeyi söyledi
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Aynı sorun bende ve arkadaşımın aracında da var arkadaşlar. 1 ve 2 .nci ışık çok çabuk gidiyor. Kırmızıda maşallahı var 100 km gidiyor araç.
![]() Km hesaplayarak kullandığımdan ışıklar umrumda bile olmuyor. Yoksa adam kafayı yer nezaman bittin diye. |
|||||
![]() |
|||||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||||
eyvallah kardeslerım ya lpg de su an kac kurus yakıyor sızınkıler ben bıraz devırlı kulanıyorum 265 cıvarı yakıyor yuksekmı artık zaten sakın kullanmaya karar verdım
|
|||||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sehirler arası 18 krş şehir içi 25 krş sercan kardeşim
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Yüksek devirde 25 kuruşlar normal. Sakin bir kullanımda 20 krş a kadar düşebilirsin. |
|||||
![]() |
|||||
||||
evet sakın kullanım zamnı geldı sakın kullanırsak sorun kalmayacak 210-230 arası normal gıbıo zman
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
erhan senin dediğin 20 krş manueller için geçerli ama bizimki otomatik dikkatini çekerim...
|
|||||
![]() |
|||||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||||
ben bu işin bir arıza değil de ayarlanabilir bir durum olduğunu biliyorum
|
|||||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
otomatıkler ıster ıstemez fazla yakıyor osman abı dedıgın gıbı bırde cruıse kontrol un faydasını gordunuzmu ben pek uzun yol yapmıyorum o yuzden taktırmıyorum. sehır ıcı kullanım ımkanı varmı |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
cc nin faydasını görmez olurmuyum hiç hem keyif hem tasarruf 100 km de en az 1 litre fark ediyor.şehir içindede eğer yol durumu müsaitse kullanabilrsin.zaten 3.vites 50 km/h da devreye girebiliyo Düzenleyen ose307 - 23 Haziran 2011 Saat 17:22 |
|||||
![]() |
|||||
||||
abı sehır ıcınde kullanma ımkanı oluyormu |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
şehir içinde yol boşsa kullanabilirsin cc nin devreye girebilmesi için en az hızın 50 ve üstü vitesinde 3, vites olması lazım.. benim iş yeri havaalanı tarafında işe arabayla geldiğim zamanlar kullanıyorum.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
eyvallah abı taktırayım bende olmassa sana ne kadara mal olmustu yazılım yuklendımı |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
göral 200 tl ye yazılım ve kol dahil taktı.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
acaba benım yazılıma ıhtıyac varmıkı en son lpg den dolayı yazılım atmıslardı o kurtarımıkı acaba sanzumana mı yazılım attılar acaba
|
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |