![]() |
|
alfa romeo dan anlayan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 11:48 |
|
arkadaşlar
bir arkadaşım alfalara kafayı taktı 2000 motor 156 almaya kalkıştı. bu araçlardan anlayan bilen var mı, nelere dikkat edelim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıta
![]() ![]() işin şakası acı ama gerçek. benim arkadaşımdada vardı. arac şekil ve performans olarak çok güzel. motor mekanik olarak pek bir bilgim yok ama alınmıcak aracta değil |
||
![]() |
||
|
Kullanımı cekısı gıdısı yol tutusu vs cok guzel saglam ve keyıflı bır makıne.
Ama Kenan ında soyledıgı gıbı benzını ıcer.
Aksamları bızım peugeot a gore daha pahalıdır. Parcasını ve ustasını her yerde bulamazsın... Ama kalıtelı aractır. Bırde derı koltuk varsa oturmaya doyamazsın...
|
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
yakıtı anlatmaya çalıştım ama lpg mpg derken bir daha mı gelcem dünyaya vs bağladık. yalnız 17ooo civarı alınabilecek en donanımlı araç orası kesin
|
||
![]() |
||
|
Fıyatını bılemem ama model donanım ve temızlıgıne fıyatı cok degısır. Aynısının makyajlı kasası cok daha guzel mesela :)) Ama o makyajlı kasayı o paralara alamazsınız
![]() Onun harıcınde bastın mı acayıp gıder bastın mı durur
![]() Bırde 2.5 V6 makınesını alırsan aractan kendını alamazsın :)))))))))
Bazılarında yuvarlak delıklı lambo jantlarına benzer jantlar oluyor cok hosuma gıdıyor Düzenleyen CeCoLi - 23 Haziran 2011 Saat 13:28 |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
2.0 155 hp,düz vites tercihiniz olur sanırım f1 şanzıman onlarda da var ama bakımsız ise şanzıman her an süpriz yapabilir,lpg de ekonomikler zaten,deri döşemede ısıtma olmayışı biraz düşündürüyor insanı kışın malum soğukta insanın poposu donuyor deride,servisinde parçasında sıkıntı yaşandığını da daha hiç görmedim( Ankara da),mekanik yönünden de çok nazik araçlar değiller,bakımlısını bulursanız çok memnun kalırsınız,sonuçta 2. el ne çıkacağı belli olmaz ama riski en aza indirgemekte fayda var,çevremde bir kaç kişide var,birisi gri içi lacivert deri,birisi beyaz içi bordo deri :) benzinlisini alıp LPG yi sizin taktırmanız da bence daha iyi olacaktır.lpg malum ince bir konu.
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
şimdi arkadaşlar 156'ların fiyatlarına bakacak olursak gerçekten komik rakamlara temiz donanımlı ve düşük km'de araçlar bulunabiliyor. Bunların ilk sebebi Alfa'ların sorunlu araç olarak bilinmeleri (ingiltere'de yapılan bir araştırmaya göre Alfa %54 ile arıza çıkarma olasılığı en yüksek araçmış, en az arıza çıkaran araç Mazda %24 ile, onu Mercedes izliyor %25 ile), parçasının zor bulunması ve pahalı olması diğer etken, selespeed şanzımanıyla uğraşılmaz, adamın ocağına incir ağacı diker, ve bildiğim kadarıyla direksiyonları da sıkıntılı. Türkiye'deki ikinci elinin de çok zayıf olduğunu hesaba katarsak pek de alınası bir araç değil.
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence araç çok iyi açıkcası son 1 haftadır kendim için bakıyorum bende gerçi ben 147 düşünüyorum Kronik sorun olarak varyatör arızası oluyormuş araç dizel gibi ses çıkarıyormuş eğer varyatör yeni bozulmaya başlamışsa motor soğukken ilk çalışmada bu sesi yapıp normale dönüyormuş. 2.0 motorların yakıtları 1.6 ile hemen hemen aynı benzini yakıyormuş ama 2.0 olduğu için satmak için biraz bekleyebilirsin :) birde 147lerde 1.6 TS blackline diye bir model var orjinalinde spor amortisör ve yay var ve yüksekliği gayet iyi blacklinenın tek farkı bu sanırım. 2005 yılında makaj görmüş makyajlı kasaları çok şık bence 2005 olup makyajsız olanlarıda var. Arıza denilen olay bence tamamen şans ve kullanıma bağlı şahşen bu konuyu düşünmüyorm ben kendimde kısmet diyorum araç çok donanımlı full+full bir araç ve bu paraya gerçeken iyi. Bir arkadaşımın aracını kullandım ve ciddi anlamda hayran kaldım aracı yoldan çıkarmak mümkün değil gibi bişey Düzenleyen orhanetap - 23 Haziran 2011 Saat 19:06 |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
üstad yanlış anlamazsan bir şeyi düzeltmek istiyorum, 120 hb yazmışsın ya oradaki hb ya hp olacak ya da bg olacak. hp ingilizcedeki horsepower'ın kısaltmasıdır, bg Türkçe olup beygir gücünün kısaltmasıdır, hb ise hatchback'in kısaltması olup aracın kasa tipini belirtir. |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Nedense Önceden Beri Tutmadım Bu Arabayı ...
Kaliteli Olduğunu Biliyorum Benimde Yakın Bir Tanıdığımdada Vardı.. Oda Sadece Yakıtından Şikayet Ediyordu ... Sıkıntı Yaşattığını Duymadım Hiç |
||
![]() |
||
|
yakıt degerleri lpg kullanımında bile yüksek...
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Yazım hatası yapmışım dostum dikkatimden kaçmış ne söylemek istediğimi anlayabiliyorsanız sorun yok ![]() |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
|
Orhan Nerdesin Kardeşim Gözümüz Yollarda Kaldı Arayı Bu Kadar Açma Cezan Yolda... ![]() |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
benim hayalimdeki araba:) bende 156 ların 2005 üstü modellerine bayılıyorum. arabada yok yok. yakıt konusuna gelince üç kuruş fazla verir seve seve binerim hevesimi de alırım. canıma tak edincede satarım. bir arkadaşımda mini hastasıydı, aldı bi mini, km'de 65 kuruş yakıyo araba 3 ay bindi hevesini aldı sattı :) gerçi ben bi 156 alsam kolay kolay satmam heralde :)
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ilan budur. ist a gidip bakıcaz kısmetse, arkadaş çok güveniyor arabasına
yakarsa yaksın, bıktırana kadar heves alınır, zor da olsa satılır sanırım
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Buralardayım albayım iş yeriden giremiyorum artık foruma yasak geldi ![]() Takip ediyorum ama sizleyim yasaklar beni yıldıramaz ![]() |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |