![]() |
|
ne olduysa kendiliğinden düzeldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 01:22 |
|
Arkadaşlar bilmiyorum sizdede oldumu benim aracın orjinal teybini söküp başka bir teyp takmıştım ve kapılar açıkken ekranda çıkan sağ kapı veya sol kapı açık işareti kapıları kapadığım anda olduğu gibi donup kalıyordu.yani kapılar kapandıktan sonra takvim ve saate dönmüyordu. hatta mustafada benim araçtada teybı değiştirdim aynı durum bendede vardı demişti. ama ne olduysa artık bu uyarı yarıda kalmıyo. kapılar kapanında takvim ve saate kendiliğinden geçiyor. ben gecenlerde kutup başlarını sök çıkar yaptım bide son zamanlarda airbag lambası için aracı çok pc ye bağlattım acaba onlardan ötürümü bu normale döndü halen anlamış değilim. bu tarz bi şikayeti olan benim dediklerimi yapsın belki düzelir
![]() saygılar |
||
![]() |
||
Kleberr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: X Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kutup başını çıkarıp min. 2 dakika bekleseydiniz kendisi duzelir di ;)
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
geçmiş olsun. |
||
![]() |
||
|
onu yaptım habersizce oldu anlıycan ![]() |
||
![]() |
||
Kleberr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: X Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
onunla geçmiş olsun ;) |
||
![]() |
||
|
Gözün Aydın Kardeşim..
|
||
![]() |
||
|
Haydı gecmıs olsun kardesım :) |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim dediğin olay bendede vardı bende aracı aldığımda taktım aynı senin sorunlar oldu sonra orjinaline döndüm bir zaman öyle kullanıp dedim cd siz olmuyor taktığımda benimkide düzeldi
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |