![]() |
|
en ucuz lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:15 |
|
Çorumda 2500 tl civarı
|
||
![]() |
||
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1- shell
2- opet diğerlerini tavsiye etmem.milangaz, tp ve akpetten aldığım full depo gazlar 1 haftada bitti.shell diyorum çünki araba resmen şaha kalkıyo. |
||
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu en iyi performansı veren gaz hangisi Shell BP filan yazıyor bazı forumlarda
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bundan sonra opetten alıcam gazı arabamın gıdısatı bıle degıstı totalden aldım shellden aldım guvenaldan aldım bpden aldım ama nafıle :) opette araba resmen degısıyor
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
arkadaşlar gçen hafta bizim şöför taksinin gaz filtrelerini değiştirmiş içinden çıkan filtrenin kuru olması gerekirken yağ filtresi gibi ıslak halde çıkmış gazcı full ve opetten gaz alındığını duyunca yine onların değerleri çok kötü petrol ofisinin değerleri daha güzel demiş aklınızda olsun
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
Maraş merkez de 2.10 ile 2.30 arasında
|
||
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Shellden alıyorum ama çok pahalı 2.51 bizim burda çok fark yok gerçi arada en uygun damla diye biryer var orda 2.36
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
|
tartarini içinde iyi söylüyorlar yaw. ama atiker sektörün en önünde bence teknolojiside iyi
![]() |
||
![]() |
||
|
Abımız aracı 0 km aldıgı gıbı tartarını taktırmıs
![]() |
||
![]() |
||
|
cem abi o dacia da damı atiker var
![]() |
||
![]() |
||
|
Yıllardır lpg ıle ugrasırım motorun haslandıgını gormedım yanı
![]() Olabılen en fazla sıkıntı supap yanmasıdır. Bununda sebebı ıyı ayar yapılamamasından dolayı genelde fakır karısımda calısmasıdır. Arıza ısıgı lpg den dolayı yanar normaldır dıyen ustaların ısıdır bunlar... Bu da uzun vadede karsılasılan bır durum. Ne taksıler var lpgde 300-400-500 bın km yapmıs. Tabıkı duzgun kullanım ve bakım ıle... Sen taksıcı ısen bılmen lazım
![]() Onun harıcınde pıstona segmana hıcbırsey olmaz zaten...
Capada Dacıa Logan var. En son baktıgımda km sı 480 kusurdeydı. Daha motoruna el surulmedı
![]() |
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
valla kardeşim ben ist da taksiciyim günde rahat 500 km gazda yapıyorum bana ve egzoz muayenecinin ölçümlerine kalırsa aygazı gazı çok kötü değerleri berbat ve unutmayalımyi lpg her zaman aracın ömrünü kısaltır çünkü motorun içini haşlar benim tavsiye edeceğim en güzel gaz şirketi ilk shell, iki total başkası yaramaz bir öyle deneyin, opette çok katkı vardır aracın filtrelerini tıkar
ayrıca sizin bu ucuz olarak aldığınız gazlar dökme gaz diye tabir edilen, diğer büyük firmaların almadığı, kamyonların dibinde kalan, tortulu pis gazlardır bilginiz olsun |
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
|
Deneyeceksın abıcım :))
Onun harıcınde dıger arkadaslara cevaben bende cıktıgı zamandan berı full kullanıyorum gayet memnunum.
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
çok ilginç ya ne yapacağız valla bilmiyorum.hangisi katkısı az hangisi daha ucuz
![]() bana en yakın shell var mecbur oradan alacağm.fikirleriniz için saolun dostlar..
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
arkadaşlar lpg nin fiyatından çok kalitesi önemlidir. Lpg istasyonları denerken size başımdan geçen bir olayı anlatarak örnek vereyim.
Lukoil'den sürekli gaz alıyordum ucuz diye. ozaman fiyatı 2,07 idi. 20 TL'ye 9,66 Litre gaz alıyordum ve 60 km yol yapıyordum.
Daha sonra Shell'i denedim. Yanılmıyorsam orada da 2,25 falandı. 20 TL ye 8,89 Litre gaz geliyordu ve bununla da 75 km yol yaptım.
yani lukoildeki gazı shelldekinden 1 litre fazla almış olmama rağmen shelden aldığım gaza göre yaklaşık 15 km daha az gittiğini farkettim.
Şimdi opet aygaz'ı deniyorum yaklaşık 3 depo kullandım gayet memnunum ondan da.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
|
Ankarada olan arkadaşlar bence milangazı deneyin ben sürekli oradan alıyorum hiçbir sorunum yok 1.97 lt fiyatı ostimde
|
||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
||
![]() |
||
|
Kendi fikrimi belirtecek olursam eğer,
Full piyasaya yeni oturmaya başlayan bir firma olduğundan gaz ve diğer akaryakıtlarda katkı malzemesi kullanmadan az karla piyasanın en büyüklerinden biri olmaya çalışıyor. Bu süreçte bizede full den alacağımız akaryakıtı keyifle kullanmak düşüyor. Bu güzel dönem nezaman biter bilmem ama sonsuza kadar sürmeyeceğide aşikar. ![]() |
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
full un diğerlerinden farkı nedir üstad ???
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
|
bundan önceki aracımda lpg taktırdıgımda hep gülveren yolundaki milangazdan alırdım ahh ne günlerdi beee bide sıraya girerdim :)
|
||
![]() |
||
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
|
cebecideki lpg ciler bazen çıldırıyor, 1 ay önce akşam oradan geçerken 1,69 dan lpg sattıklarını gördüm
|
||
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |