![]() |
|
306 alttan gelen ses ?? ( çözüldü ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 16:14 |
|
arkadaşlar aracın içinde tıkı tıkı bi ses geliyordu. sanki böle bi yerde bi bozuk para var araç hareket edince tıkırıyor gibi.. neyse bu gün ustama gittim egzozcuya git dedi.. gittim adam kontrol etti .. bir şey yok senin egzozda dedi.. adamı aldım içeri dedim dinle.. aracı hareket ettirince el firenin altından yada arkasından bi yerde ses geliyor ama ses içerden değil aracın altından eminiz buna.. neyse bu sefer egzozcu bu egzozla alaka lı değil dedi salladı beni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 24 Haziran 2011 Saat 22:24 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yokmu bi fikri olan ?
![]() |
||
![]() |
||
|
Egzoz kulakları bır yere degıyor olmasın ??? Istersen cuma veya cumartesı gel yanıma bakayım aracına :))
Düzenleyen CeCoLi - 22 Haziran 2011 Saat 22:23 |
||
![]() |
||
|
egzozcuya gittim abi ..öle bişe olsa sölerdi.. gerçi uyuz oldum adama sanki salladı beni.. o dediğin kulaklar neresi oluyor... ya varya bir kulaktır gidioz :) motor kulağı egzoz kulağı ![]() |
||
![]() |
||
|
Egzoz kulagı dedıgım yere egzoz askısıda dıyebılırız. O uclara kaucuk takozlar takılıp saseye asılır ya oralarını dıyorum yanı :))
Orta susturucuda 2 askı olur, arka susturucuda 2-3 tane olabılır
|
||
![]() |
||
|
hay yaşa sen..işte en son o nedüğü belirsiz usta onu idda eddi bana.. o plastik askılar sertleşmiş dedi.. onları değiştir dedi..tabi ben ölece bıraktım..inanmadım aslında.. daha doğrusu başka bir egzozcuya gidip iki dakka değiştirmeye korktum ...neden dersen... ya ses kesilmesse ben naparım diye düşündüm...
![]() |
||
![]() |
||
|
akşam tepem attı ..ne olurssa olsun dedim gittim başka bir egzozcuya... ve sorun çözüldü..el freninin arka tarafında bi yerde egzozu altta tutan bi takoz gibi bişe var.. onun ömrü bitmiş :))) yenisi takıltı 15 tl.. ve ses gitti ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hadı bak bunuda cozduk Ersınım :)) Gecmıs olsun dıyelım
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yav arkadaş banimde arka taraftan gıcırdama sesi geliyor arka koltuktandır diye lastıkle bagladım bagaja gene kesilmedi isletmedendir diye isletmeyi cikardim kesilmedi arka egzoz takozlarından olmasın
![]() |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sapancada al bi dolaş bakalım :)) sevgili experim :))))) ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |