|
306 alttan gelen ses ?? ( çözüldü ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 16:14 |
|
arkadaşlar aracın içinde tıkı tıkı bi ses geliyordu. sanki böle bi yerde bi bozuk para var araç hareket edince tıkırıyor gibi.. neyse bu gün ustama gittim egzozcuya git dedi.. gittim adam kontrol etti .. bir şey yok senin egzozda dedi.. adamı aldım içeri dedim dinle.. aracı hareket ettirince el firenin altından yada arkasından bi yerde ses geliyor ama ses içerden değil aracın altından eminiz buna.. neyse bu sefer egzozcu bu egzozla alaka lı değil dedi salladı beni .. delirdim.. neyse pirpirikliyim ya .. bu sefer gittim başka bir ustaya ama hiç bişe sölemedim. bakalım bu usta ne dicek diye..neyse dedim usta bin geç direksiyona dinle.. adam aldı sürdü .. bu ses aracın içinden değil dedi aracın altından geliyor dedi.. eeeeeee dedim yani ne sesi..adam tuttu egzoz sesi dedi.. dedim abi gittim alakası yok dedi egzozcu... adam ısrarla lifte kaldıralım dedi.. tamam dedim.. kaldırdı baktı etti her yerini kurcaladı altta.. dediki egzozcuya git plastik bi tutacak varmış egzozda.. tamda o içerde el freninin arkasından gelen sesin yerine denk gelio .. dediki egzosu tutan o plastik kanca sertleşmiş.. bu ses o ses dedi.. bende tamam dedim.. sağolsun 5 kuruşta almadı anlamadım gitti.. şimdi ben o egzozcuya gidersem o adamı kesin döverim... ya başka egzozcuya gidecem yada bu konuyla ilgili bir fikir yürüten varmı... bana el frenin olduğu konsolu sök diyen bile oldu ya delircem şimdi
Düzenleyen by_ersin - 24 Haziran 2011 Saat 22:24 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yokmu bi fikri olan ? nazarlara geldik yahu :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egzoz kulakları bır yere degıyor olmasın ??? Istersen cuma veya cumartesı gel yanıma bakayım aracına :))
Düzenleyen CeCoLi - 22 Haziran 2011 Saat 22:23 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
egzozcuya gittim abi ..öle bişe olsa sölerdi.. gerçi uyuz oldum adama sanki salladı beni.. o dediğin kulaklar neresi oluyor... ya varya bir kulaktır gidioz :) motor kulağı egzoz kulağı |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egzoz kulagı dedıgım yere egzoz askısıda dıyebılırız. O uclara kaucuk takozlar takılıp saseye asılır ya oralarını dıyorum yanı :))
Orta susturucuda 2 askı olur, arka susturucuda 2-3 tane olabılır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hay yaşa sen..işte en son o nedüğü belirsiz usta onu idda eddi bana.. o plastik askılar sertleşmiş dedi.. onları değiştir dedi..tabi ben ölece bıraktım..inanmadım aslında.. daha doğrusu başka bir egzozcuya gidip iki dakka değiştirmeye korktum ...neden dersen... ya ses kesilmesse ben naparım diye düşündüm...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
akşam tepem attı ..ne olurssa olsun dedim gittim başka bir egzozcuya... ve sorun çözüldü..el freninin arka tarafında bi yerde egzozu altta tutan bi takoz gibi bişe var.. onun ömrü bitmiş :))) yenisi takıltı 15 tl.. ve ses gitti kaç gündür ses kesilmicek büyük sorun çıkacak diye korkarken :) 15 tl ye iş bitti ve bölelikle hiç bir sıkıntım kalmadı :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadı bak bunuda cozduk Ersınım :)) Gecmıs olsun dıyelım
|
||
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
yav arkadaş banimde arka taraftan gıcırdama sesi geliyor arka koltuktandır diye lastıkle bagladım bagaja gene kesilmedi isletmedendir diye isletmeyi cikardim kesilmedi arka egzoz takozlarından olmasın bende bir bakayım sıtabilizede gıcırdıyor paslı demır gıbı
|
||
307 1,4 hdı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok garip abi :) vallahi bi uğra göster.. şu an ne ses var ne bişe... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sapancada al bi dolaş bakalım :)) sevgili experim :))))) ya abi bir rahatladımki kuş gibiyim :) motor kulak takozları değiştikten sonra bi bu ses kalmıştı.. allaha şükür buda bitti :)) şimdi sessiz sedasız biriyim :)) |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |