![]() |
|
alınık 106 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 13:21 |
arkadaslar temız sağ solu oynanmamıs degışensız 106 gti arıorum bel altı boyası olabılır. sase kuleler temız olcak. aklımdakı ilk renk kiraz kırmızı sonra beyaz siyah olabilir varsa duzgun 106 gti alınır
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sahibinden.com'da bende bu aralar gtı bakıyorum çok temiz araçlar var hatta yakından gidip gördügüm araçlar oldu.bel altı boya olmayan pejo yok zaten sitede :)
|
|
![]() |
|
ben 260 ilan ıcınden bakılcak 10 15 tane bakmaya değer araba gordum
|
|
![]() |
|
ama eli yüzü düzgün olan var ya aralarında...
ama çok iyi deyipte yakınına gittigim zaman arabanın haşat oldugunu gördügüm çok gtı var... o yüzden telde pazarlık etme direk aracının yanına git. benim başıma geldi telde pazarlık ettim aracın yanına bi gittim araç resimde grünenin 3te 1i kadar degil bildigin haşat.
|
|
![]() |
|
:) aynen bakalım koyduk paramızı cebımıze duzgun bısıler arıyoruz
|
|
![]() |
|
inşallah istedigin gibi güzel bir araç bulursun :)
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaç paraya kadar arıyosun ?
|
|
|
|
![]() |
|
14 bucuk en fazla 15 e kadar arıorum
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
guncell
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |