![]() |
|
Eskiyen farlara yeni hayat!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 11:58 |
|||
Sayın yöneticilerim affınıza sığınarak konuyu açıyorum. Far sorunlarından çok çekmiş biri olarak görünce paylaşmak istedim. Detaylı bilgi için elektronik posta gönderdim. Ürünlerin ambalaj şekilleri ve fiyatları hakkında detay talep ettim. Gelen cevabı sizinle paylaşacağım. Eğer reklama giriyorsa diyeceğim, o zaman zaten sileceksiniz yazmanın manası yok. Saygılar...
Eskiyen farlara yeni hayat Yenilikçi uygulamaları ülkemize getiren KBT Kimya, enerji tasarruflu sıvı cam kaplaması KristalBond’tan sonra; otomotiv sektöründe devrim yaratacak Cyristalite ve Restorlite ürünlerini de piyasaya sundu. KBT Kimya, Japonya menşeli, Malezya üretimli çevre dostu ürünleriyle hem ekonomiye hem doğaya katkıda bulunuyor. KristalBond ile ısı yalıtımında enerji tasarrufu sağlayan KBT Kimya, otomotiv sektörüne de iki ürünüyle girdi: “Crystalite” ve “Restorlite”. Kolayca uygulanabilen bu yenilikçi ürünler sayesinde, eskiyip matlaşan araba farları yepyeni bir görünüme kavuşup, isteğe göre renklendirilebiliyor. Yapılan araştırmalara göre; ortalama olarak yollarda olan 10 arabadan 7’sinin farları, görüşü olumsuz olarak etkileyecek kadar kirlenmiş veya sararmış durumda. Bu farların ya yenisi ile değiştirilmesi ya da profesyonel olarak temizlenmesi gerekiyor. Dünyanın bir numaralı far bakım solüsyonu olan Restorlite, sıvı cam teknolojisi ile farları yenileyip koruma altına alıyor. Yıpranmış farlar için tek çözüm olan Restorlite sayesinde, 20 dakika içinde farlar yepyeni, parlak bir görünüme sahip oluyor. Japon nano-sıvı cam teknolojisine sahip Restorlite ile cam gibi olan polikarbonat farlar, daha iyi ışık geçişi sağlıyor. Restorlite uygulamasından sonra özeliğini yitirmiş yüzey parlaklığını geri kazanıyor, RestorGlass ile de koruma altına alınarak oksidasyon olasılığı azalıyor. Yenilenen farların ömrünü de uzatan uygulama, koruma özelliği olmayan diğer far yenileme sistemlerinden farkını ortaya koyuyor. |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Guzel faydalı bır bılgı. Bırcogumuzun araclarındakı farlar bu yapıda... Devamını beklıyoruz :))
|
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bu kadar ugrasacagınıza Çbs nin belco pasta cilasını farlara sür 10 dk bekle sonra bastıra bastıra sıl :) bakalım ne olacak :)
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
Fardaki değişimin fotoğrafı
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Pasta cıla nedır abıcım ??
![]() ![]() Senın ÇBS Belco dedıgın mavı renklı cıladır. |
||||
![]() |
||||
|||
Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. İnternet sitelerini inceledim fena biryere benzemiyor. Ama daha yeniler galiba. Bayi listelerini falan bulamadım. Youtube da birkaç değişik ürünlerinin videosu var.
|
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
![]() |
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
Benım bıldıgım kadarıyla belco nun ıcınde pasta falan yok. Belco sılıkon esaslı cıladır... Mesela onun bırde teflon esaslı olanıda var...
Ama senın dedıgın gıbı ıcınde pasta oldugunu falan duymadım. Elıne alıp bakarsan ıcınde puturlu bırseyler yok... Pasta dedıgın zımparadır bılırsın yanı :))
Ayrıca fara stoba uygulama noktasında soyledıgın mantıklı. Cunku belco suruldugu yuzeylerdekı kırlerı lekelerı cok guzel cozer temızler. aynı zamanda parlaklıkta verır... Düzenleyen CeCoLi - 22 Haziran 2011 Saat 12:57 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
![]() |
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar firmadan gelen elektronik postayı olduğu gibi ekliyorum.
< name=Generator ="Microsoft Safe">
.ExternalClass .ecxshape
{;}
.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal
{margin-bottom:.0001pt;font-size:11.0pt;font-family:'Calibri','sans-serif';}
.ExternalClass a:link, .ExternalClass span.ecxMsoHyperlink
{color:blue;text-decoration:underline;}
.ExternalClass a:visited, .ExternalClass span.ecxMsoHyperlinkFollowed
{color:purple;text-decoration:underline;}
.ExternalClass p.ecxMsoAcetate, .ExternalClass li.ecxMsoAcetate, .ExternalClass div.ecxMsoAcetate
{margin-bottom:.0001pt;font-size:8.0pt;font-family:'Tahoma','sans-serif';}
.ExternalClass span.ecxE-postaStili17
{font-family:'Calibri','sans-serif';color:windowtext;}
.ExternalClass span.ecxBalonMetniChar
{font-family:'Tahoma','sans-serif';}
.ExternalClass p.ecxecxmsonormal, .ExternalClass li.ecxecxmsonormal, .ExternalClass div.ecxecxmsonormal
{margin-right:0cm;margin-left:0cm;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman','serif';}
.ExternalClass .ecxMsoChpDefault
{font-family:'Calibri','sans-serif';}
@page WordSection1
{size:612.0pt 792.0pt;}
.ExternalClass div.ecxWordSection1
{page:WordSection1;}
Sayın Menderes Bey,
Öncelikle ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Ekte size ürünlerimizin sunumları hakkında gerekli bilgiyi gönderiyorum. Ayrıca www.kbt.tc adresimizden de birkaç gün içerisinde detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Perakende Satış Fiyatımız : 115 TL + KDV ( 7 Araç yani 14 far yapar ) Crystalite Perakende Satış Fiyatımız : 135 TL + KDV ( Tek araçlıktır.)
Bayilik Bilgilerimiz.
Normal bayilik için Restorlite İlk alım miktarı : 60 adet Br. Fiyat : 55 USD/adet + KDV Min alım miktarı : 60 adet
Crystalite İlk alım miktarı : 60 adet Br. Fiyat : 40 USD/adet + KDV Min alım miktarı : 60 adet
Kayseri de henüz bir bayiliğimiz yoktur. Görüşmelerimiz devam etmektedir.
Saygılarımızla
Müjde TOLGAY
KBT Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Eğitim Mahallesi, Kasap İsmail Sok. Sadıkoğlu Plaza 5 , Kat: 2, D: 50 Kadıköy – İstanbul Tel : + 90 216 405 16 13 ( Pbx) Fax: + 90 216 405 16 14 Skype: mujdetolgay e-mail: mujde.tolgay@kbt.tc
|
||||
![]() |
||||
|||
Menderes Bey,
Sıvı cam koruma özelliğine renk de eklenerek modifiye tutkunlarının bu alandaki ihtiyacına cevap veren Crystalite adlı ürünümüzün tanıtımı ektedir
Müjde TOLGAY
KBT Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Eğitim Mahallesi, Kasap İsmail Sok. Sadıkoğlu Plaza 5 , Kat: 2, D: 50 Kadıköy – İstanbul Tel : + 90 216 405 16 13 ( Pbx) Fax: + 90 216 405 16 14 Skype: mujdetolgay e-mail: mujde.tolgay@kbt.tc |
||||
![]() |
||||
|||
Powerpoint sunusu ve powerpoint slayt gösterisi türünde iki dosya göndermişler ama onları nasıl ekleyebilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız onları da eklemek istiyorum.
|
||||
![]() |
||||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|||
belco nerde satılır arkadaşlar :) kayseriye bayilik versinler bundanda yaptırrız...
Düzenleyen statistican - 27 Haziran 2011 Saat 17:56 |
||||
![]() |
||||
|||
Kayseri Kuşadası arası çok uzak. Semeriyle seksene malolur. |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
abi bu şekilde yapmak mı daha iyi yoksa 90-100 tl ye farları temizleyip ilk günkü haline getiriyorlar o mu daha iyi.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
içi kirlenenin içini temizletmek lazım. bu sadece dış için sanırım.
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Sn badires,
Powerpoint koyamazsiniz ancak bazi websiteleri var ve sunumu oralara yukleyebilirsiniz. Bizlerde o siteler araciligiyla sunumu gorebiliriz. Bahsettigim, dosya paylasim sitelerinden daha cok document viewer tarzinda olan yerler. Ornegin; https://viewer.zoho.com/ |
||||
![]() |
||||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
pasta cila hiç bir cacığa yaramıyor. ikisinide denedim. makinayla bile uyguladım en ufak bir düzelme olmadı.ÇBS olmasıda herhangi bir işe yaramıyor.
tecrübeyle sabittir.
|
||||
![]() |
||||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|||
arkadaşlar far üzerindeki yanık ve solmalardan bahsediyorsanız ben kendim uygulama yaptım ve de çok memnun kaldım. su zımparasıyla kalından ince ye doğru kullanarak 800 1000 1500 2000 lik su zımparasıyla sulandırarark dairesel olarak ovaladım başlangıçta mahvedeceğimi düşündüm farları kalın zımparayı sürünce matlaşıyor ama ince zımparaya doğru gittikçe matlık gidiyor ve parlıyor 2000 lik zımparayla en son zımparaladıktan sonra güzelce yıkayıp üstüne de güçlü çizik giderici pasta uyguladım ve gerçekten çok memnun kaldım. farların her tarafına sürmedim zımparayı üst kısım yanıktı oraya uyguladım yaparsanız tavsiyem sabırlı olun sürekli sulandırın bol suyla ve dairesel hareketlerle sürün zımparayı.
|
||||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |