![]() |
|
ön takım süprizi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 21:44 |
arkadaşlar cumartesi günü aracımı sanayi götürdüm önden hafif çukurlardan gecerken lack luck ses geliyordu baktırıyım dedim ustaylan beraber rotcuya gittik usta batı ve dediki işte en heycanlı yeri sağ sol alt tabla sag sol z rotlar terazi kolu sağ sol amartisör üst kafası sag rot başı parçacıya sordum çogunlugu orgin olan bi markadan fiyat verdi hepsine 270tl dedi 100 lirada usta istedi servise sordum aynı parçalara 1400 tl fiyat verdi sadece parça sizce yazdıgım marka iymidir adam garanti veriyor parça lara maddi durum dolayısıyla şimdilik bekletiyorum . yorumlarınızı bekliyorum saygılarla |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olur yaşlı arabalar daha büyük birşey çıkmasında. sponsorumuz şahin peugeot dan fiyat almadan. Sakın gidip parçaları direk alma. |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Pug servisleri tamamen kazıklarlar.bu hep böyledir.böyle kalacaktır emin ol.dediğin parçacı sağlam bir usta ise düşünme al yaptır aracını derim.forumdan üstadlarada danış ;)
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
saygılarla yorumlarını bekliyorum
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
iki yere fiyat sordum parçacı biri 250 dedi biri 270 tl dedi servisi zaten yazdım o malum şahin peugeot daha sormadım onda sorcam yada onların önerecek leri ne olur bakıcaz artık
|
|
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
dediğim gibi kardeş;servis en son seçeneğin olsun.servise gelene kadar sen %70 indirimli alırsın parçalarını.dikkat et aceleci olma.sor soruştur.kal sağlıcakla ;)
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhabalar..
Sponsorumuz Olan Şahin-Peugeot tan Fiyat Almanı Tavsiye Ederim... Zira Diğer Parçacılarla Aralarında Ciddi Fiyat İndirimi Alabilirsin... Şimdiden Geçmiş Olsun... Şahin Peugeot Sıfır Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım.
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |