![]() |
|
206 stop:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 22:58 |
bence iyi bir lpg ayarı ve boğaz kelebeği temizliğiyle hallolur. boğaz kelebeğinden önce lpg ayarı yaptırın ama gerçekten iyi bir ustaya.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda Cem abi size daha iyi bi açıklama yapabilir. Kendisi LPG uzmanıdır:)
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam kardeşim yarın bi bakıyım tskler..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
ben usta değilim:)burda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var.sadece yapılanı söyledim eğer çözülürse sende burda paylaşırsın öğreniriz.
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
boğaz kelebeğini temizletiyim yanı önemli bi olay değildir dimi..
|
|
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Arkadaşım bogaz kelebeği olabilir biraz değişik ama benzer sorunu alıyordum SORUn başlığı altında bahsetmiştim.boğaz kelebeği temizlenip bir gün benzinde bindim ve rolantideki dalgalanma geçti.sorunum çözüldü sanki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Lpg takan firmaya götürdüm,hiçbişeyı yok gayet normal diyo kafayı yiycem ya hareket halındeyken boyle bışey başıma gelse nolacak(Allah korusun cümlemizi)
|
|
|
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Kardes gecmis olsun. lpg kullananlar mutlaka yardimci olucaktır.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Arkadaşlar herkese merhaba,ş,içinde trafık cok yogun oluyo(TOKAT)dur kalklarda gaz pedalına bırden basdığımda araba bazen stop ediyor(lpg)
benzinde böyle bir sıkıntı yok sizce nedeni ne olabilir tşkler...Bu olay moralimi çok bozdu
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |