![]() |
|
far ici cakar yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 10:11 |
merhaba herkeze 307 aracima far icine cakar lamba yapmak istedik.bana su urunu tak dediler http://urun.gittigidiyor.com/FAR-ICI-CAKAR-LAMBA-TAKIM_W0QQidZZ38396645 bende taktim far icine ama istedigim olmadi.benim istedigim bazen arkamdan gelen arac benden yol istediginde bir selektor yapiyor flash patlar gibi benim istedigim buydu ama yukarda verdigim linktekini taktilar farin icinde aksesuar gibi oylesine yaniyor yanlis urunmu taktik farkli birseylermi var sorumu duzgun anlattimmi acaba yardim ederseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin o dediğin uzun kısa tek mercekte olan xenon farlı araçlar. Öncelikle o merceği aracının farına uygulatmalısın. Böyle çakarlı lambayla falan istediğin sonucu alamazsın
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
senın dedıgın angel far ıcınde merceklı olan bırden parlaması mercek sayesınde oluyor mercek ısıgı yopluyor drek verıyor sıtededı cakar ıse bı ıse yaramaz far ıcınede taksan bısey olmaz anca 300 tl degerınde cakar takarsan obıle bırden parlamaz sadece etrafa yayılır
|
|
![]() |
|
friendkalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
![]() ![]() ![]() ![]() |
tam oyle olmasada ona yakin ne yapabiliriz linkteki urunun daha guclusu varmi
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
kardeşim o istediğin olayı öyle çakarlı lambayla falan yapamazsın diyorum, sözüme güven. Bahsettiğin flash gibi patlamayı yapan yeni nesil uzun ve kısa farı tek gövdede toplayan mercekler. İlle de istiyorum dersen bu merceklerden kendi aracına da taktırabilirsin ama tuzlu olur.
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
sizin dediğiniz xenon da olabilir çakarlar var profesionel olanlar onlarda olabilir 3 bitaraf çakıyor 3 bitaraf ayarlama yapılabiliyo kutulu içerden kumandası var eski kasa şahinimde vardı uzunların içinde konulmuştu aracı aldığımda vardı üstünde nerden aldığını bilmiyorum satarken üstünde gitti hala pişmanım almadığıma o zamanlar bulurum ucuz bişey zannediyordun araştırmama göre sıfırının fiyatı 500 $ ve bulunmadığı denildi profesiyonel çünki çok araştırdım 50 liraya satılanda var ama kendisine hayrı yok benim gözümde bendekiler geçe birtanesinin çakmasıyla mahalleyi aydınlatıyodu komple.çok ama çok etkiliydi eger ondan diyorsanız zora benziyo şimdi burdan belirtiyorum eger anlattığım gibi öyle profesiyonel çakar bilen varsa bana mesaj atarak yönlendirirseniz çok sevinirim iyi günler
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı friendkalp
yardimlariniz icin tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
500$ mı? benim aracımda F1 çakar olarak kullandığım benzer bir devre var ve fiyatı hiç de öyle 500$ falan değil, 50 liraya aldım. Sana iyi fiyat çekmişler :) |
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
hllgn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
merhaba .ben de 206 plus var. ona taktırmak istiyorum. bu mercek filan anlamıyorum. nasıl olacak. bu ürünün adı ney nasıl satın alırız
|
|
HLLGN
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hocam forumda Ali arkadaşımız yaptırdı mercek uygulamasını kendi aracına. Eğer xenon mercek istiyorsanız konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |