![]() |
|
Orjinal yaylar öneri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 00:47 |
|
Arkadaşlar abiler ben pug umun orjinal yaylarını kestirip tornisyonu da düşürerek aracı yere yatırmak istiyorum tornisyonda bi sıkıntı yok ama yayları kestirdiğimde sonuç değişirmi hani öğrenci adamım gidipte bi eibach alamıcam yada bi yay almaya kalksam forumdan araştırdığıma göre kötü sonuclar veriyor eibach haricinde neyse kestirsem bana ilerde bi sorun yaratırmı ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilerisini düşünmene gerek yok. kestirisen aracının ön takımlarına zarar verirsin. arkalar zaten sadece torsiyon düşürülerek haledilebilir. ama ön takımlardaki yaylar kesilince direksiyon hidrolik pompasına bile zara verebilir. pegeoutların direksiyonları biraz serttir ki sende yay kestircen bunu daha çok algılıyacaksın. hatta sağa sola direksiyonu çevirdiğinde takur tukur seslerde alabilirsin. bu daha önceden benim başıma geldiği için söylüyorum. 50-60 tl kestirmeye alıcaklar. üstüne 100tl koy hem 3,5 yay al(2.el olabilir) hemde taktır derim ben
|
||
![]() |
||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15497&title=206-yay-iin-ii-bilenden-yardm
bu konuda 1. ve 2. sayfada kesilen sıkıştırılan yaylar hakkında yazı var bilgi alabilirsin iyi geceler.
|
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
|
Şu nasıldır arkadaşlar bir bakarmısınız bu arada ilginiz için teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-vectra-b-eibach-pro-kit-helezonlar/detay/? |
||
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
||
![]() |
||
|
hocam vazgeçtim yayların halini görmemiştim :D
|
||
||
![]() |
||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim aracım 106 direksiyonu saga sola cevirirken tak diye ses geliyor aceba bunu nedenide hidrolik pompasında mı sorun wardır aracta orjnal yaylar war ama
|
||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
Merhabalar... Forum kuralları geregı oncelıkle uygun sekılde kendınızı tanıtmanız gerekmektedır
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
kusura bakmayın birden foruma böyle daldım kusura bakmayın hemen üye tanıma bölümene bunları yazacagm..
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
Yay Konusunda Pugti ninde Dediği Gibi Yay Kestirme İşine Girmeni Bende Tavsiye Etmiyorum..
Onun Yerine Sıfır F&K Diye Bir Marka Var Çiftini 100 Liraya Temin Edebilirsin... En Azından Aracının Orjinal Yaylarını Bozmamış Olursun... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
Bendeki bu tat tuk sesinin sorunu ne olabilir aceba bi bilginiz warmıdır ?
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
On takım kontrolunu yaptırırsan meydana cıkacaktır muhtemelen... Tabı kalıtelı bır usta bakarsa sana nedenını ıyı tespıt edebılır
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
abim bi ara götürmüştü rotillerden demiş sizce dorumudurki
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
Olabılır... Olmaması ıcın bır sebep yok. Rotıl, rot bası, rot kolu, salıncak burcları, vıraj demırı lastıklerı, amortısor, tabla bılyaları, dıreksıyon kutusu, tekerlek rulmanı vs vs
Bunların hepsı on takıma dahıl olupta bozulabılen parcalardır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|
sagolun bnm saglam bi ustaya gözükmem farz oldu anlasılan :)
|
||
Berat KIRAN A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
teşekkürler
|
||
||
![]() |
||
|
orjinal yaylarına sakın dokunma sonra pişman olursun...
hem orjinal yay,spor yaylar kadar sert degil yani virajlarda filan hiç bir fark olmaz sadece dış görünüş açısından çok az bi fark eder ama gel gelelim konforun nerdeyse sıfırın altına düşer.... arkadaşın biri oraya link koymuş ordan oku yazdıklarımı daha açıklayıcı olur senin için.. al burdan bak yazdıklarıma...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |