![]() |
|
araç bakım albümüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 15:40 |
,nano kaplama ve çizik giderme paylaşım sayfam ,amacım
araba ile zevkle ugraşan vakit geçirmeyi seven arkadaşlarla yaptıklarımı paylaşmak,yardımcı olmak ,
http://www.facebook.com/pages/Oto-Detayland%C4%B1rma-rsm-C-E/167019200000948
not:sayfam şirket sayfası firma vs değildir kendi .çapımda bir vatandaş olarak nacizhane sayfamdır
begenirseniz memnun olurum,
teşekkürler saygılar ..
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
saol kardesım guzel iş cıkartmışsın ama bunu nasıl yapacagımızı koysan cok guzel olurdu :)) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
sende sagol muahmmet ,uygulama için beraber bir araba yapmamız lazım;) ..
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
güzel çalışmalar , paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
begendiğinize sevindim benzer paylaşımlarınız olursa sayfama ekleyebilirsiniz
saygılar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaysal syfanı inceledim bu uygulama ressimleri sanamı ait yada bu uygulama için kullanılan kimyasal ürünlerin reklamımı anlayamadım.
eğer kendin yaptıysan ya bizede öğret yada misafirimiz olmanı rica ederim çok etkilendim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
kendim yaptım ,bu işle hobi olarak ilgileniyorum resimlerin çoğu bana ait mesela albümdeki ful uygulama olan peugeot 307 siyah incim :) benim kendi arabamdır:)
her zaman yardıma ve paylaşıma açığım,teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bozuk para örneğini inceledim de bu cila vs gibi bişey değil araç giydirme gibi bişeye benziyor sanırım
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
evet 3-4 mikron vernik üzerinde katman oluşturuyor 2 sene ömrü var kolay temizleniyor lotus etkisiyle kendi kendini temizliyor boyayı koruyor parlaklık veriyor,su iticilik sağlıyor,su bazlı tio2(titanyum dioksit) |
|
![]() |
|
maliyeti ne oluyor? sayfanızda ürün ile ilgili detaylı bilgi bulamadığım için soruyorum.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
başlık içerisinde maliyet ürün vs tanıtımı na giremiyorum editör arkadaşlar bi kaç kez başlığı kapatmak zorunda kaldırlar.firma şirket vs hiç bir baglantım yok nacizhane paylaşımlarımdır..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
begenen arkadaslara tesekkür
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
,,,
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Vaysal Kardeşimiz Noktalama İşaretleriyle Konuyu Güncel Tutmak Yanlış Bir Durum... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
anlaşıldı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |