|
106 Alınık Arka Panzot |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 10:50 |
Arkadaşlar 2000 model 106 Quicksilver'ıma orjinal arka panzota ihtiyacım var. Ses tesisatını söktüm sadece 2 oval bağlayacağım yani 2 oval deliği olan panzotta işimi görür. ( Tercihim hiç delinmemiş varsa) elinde olan varsa ister cepten (0554 524 00 50) izel PM olarak ulaşsın. iyi günler.
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
elimde 206 orjınal panzut var uyarmı bılmıyorum ama ıkı delıklı :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim muhammet ama maalesef uymuyor :(
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zor bulunur şimdi arıyorsun ya...
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kütahyada olsan kral bı mdf keser kaplardık :)) hem goruntu olarak hem saglamlık olarak daha ıyı olurdu orjınalınden
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 306 için bulamadım.. bulsamda benim dediğim şekil uymuyur... sıfır özel yaptırcam 180tl-200 tl arası tutuyor. bakalım kısmet..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muhammet eskişehir de çok güzel mdf yapanlar var fakat orjinal olsun istiyorum yoksa 70tl ye çok süper kesip kaplıyorlar ama orjinalinin yerini tutmuyor. Gerek ağırlık gerek görsellik olarak. Ses tesisatımın söktüm araba 5 cm yükseldi gidiş serilik accaip farketti. Ses tesisatımın arka kısımda olanları 122kg çıktı :)))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet entellektüel ismi pandizot ama biz ona panzot diyoruz :))
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |