![]() |
|
Alınık 2011 Model RCZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
lomax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 00:56 |
|
Arkadaşlar ben zaten yeterli yerlerde araç için araştırmamı yapıyorum ama burası büyük bir aile olduğu için ve ortak noktamız Peugeot olduğu için çevremizden belki güvenli bir araç bulunabilir diye konuyu buraya açıyorum.
Evet arkadaşlar 2011 model RCZ 1.6 156HP olanlarından arıyorum ve rengi kesinlikle beyaz olacak. Bir kaç kişi ile görüştüm ama olumlu sonuç alamadık, adamlar keyfe keder satıcı olduğu için ve araçta olabildiğince az olduğundan epey bir alaycı tavırlarda bulunmaları ile vazgeçtim. Çevrenizde böyle bir aracı olup satmayı düşünen varsa yada böyle bir aracın satışından haberi olan varsa bana ulaşıp bilgi verirse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. |
||
Emrah Agun
2004 206 xt 1.4 16v Kocaeli - 0 541 680 40 97 |
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
forumumuza bir tane rcz gerekli ;) hemde en beyazından :D şimdiden hayırlısı olsun umarım en kısa zmanda RCZnize kavuşursunuz :)
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sahibindende Bile Yeterli RCZ Yok Dikkatimi Çekti...
Biraz Beklemen Gerekebilir Emrahım ![]() |
||
![]() |
||
|
Makıne daha 2. ele pek dusmedı yaa :)) Alan kolay kolay satmaz
|
||
![]() |
||
|
Emrah bineceksen 200HP düz vites olanı al derim. :)
|
||
![]() |
||
lomax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
|
Valla biraz beklicez gibi görünüyor ama sorun değil Albayım
![]() Berkaycım biraz araştırdığımda 156 hp olanları dikkatimi çekti hem onların geneli otomatik şanzıman artık alacağım araba otomatik olsun istiyorum manuel olmasın ![]() ![]() Düzenleyen lomax - 20 Haziran 2011 Saat 10:39 |
||
Emrah Agun
||
![]() |
||
|
Tam tersi, 156HP'ler otomatik, 200HP'ler manuel. Şuan satılan sıfır modeller böyle yani.
|
||
![]() |
||
|
Yeni uyandım idare et :D otomatik şanzıman istiyorum olacaktı hahahaha ![]() |
||
Emrah Agun
||
![]() |
||
|
Tamam o zaman
![]() |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-rcz-kazasiz-50791417/detay/
bu araç sahibi ile görüştün mü?
|
||
![]() |
||
|
Ya Emrah benıde corba ettın de neyse dogruyu bulduk :)) Sen otomatık ıstıyorsun
![]() |
||
![]() |
||
|
hayırlısı olsun hadi bakalım gelsin bi RCZ
![]() |
||
![]() |
||
|
o adam satıcı değil ![]() |
||
Emrah Agun
||
![]() |
||
|
ya olmazsa bi sıfır patlat gitsin
![]() |
||
![]() |
||
|
reklam için koymuştur.
|
||
![]() |
||
|
bakalım kim ne verecek hesabına.. aynısını bende yaptım
![]() |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eskiden avealarda bedava verıyorken yapıyoduk :D arıyorlar 2 saat telefon muhabbetı gelsın kontorler
![]() İnşallah bulursun kardeşim. Bi RCz miz de olsun.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Pıyasa talebını olcuyor anlasılan :))
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
RCZ'lerin en dikkatimi ceken kismi cam kismi. Umarim dilediginiz gibi bir arac bulursunuz. ![]() ![]() kaynak: http://www.peugeotforum.be |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
ya abı bu aracların turkıyeye hep kıyıda kalmısları gelıyor mesela bu renk turkıyede satısta yok bende beyazını sevdım arastırayım dedım su an 200 hp lık manuel sadece sıyah renk var boyle seymı olur anlamadım gıttı sedef beyazı on numara bence manuel 200 hp olcakkı zevkını alasın
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |