![]() |
|
206 Arka kapı Hoparlörü Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 00:19 |
|
Merhaba arkadaşlar bende 2006 206 X-design var ve arka sağ kapıdaki hoparlör cızırdıyor bende arka iki kapınınkinide değiştirmek istiyorum fakat hiç bir bilgim fikrim yok. Bilen arkadaşlar bi zahmet yardımcı olunda acil şu kapının hoparlörlerini değiştireyim. değiştirmişkende iyi bişey olsun istiyorum varmı tavsiye edebileceğiniz marka model??? Şimdiden çok teşekkürler...
Düzenleyen Enis KORKMAZ - 20 Haziran 2011 Saat 00:20 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
13 cm jbl marka compenent(mid bass) al güzel olur
|
||
![]() |
||
|
bide forum kuralları gereği kendini tanıt arkadaşım ![]() |
||
![]() |
||
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tanıtayım tabii. 23 Yaş gaziosmanpaşada oturuyorum hava alanında çalışıyorum uçak bakım teknisyeniyim arabayı daha yeni aldım dayımdan ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
watt felan farkediyormu peki istediğim 13 cm yi takabilirmiyim. Bazıları cam açılmıyor felan diyor mıknatıstan o nasıl oluyor? Ve Jbl haricinde şu nasıldır http://www.bimeks.com.tr/urun/113318/pioneer-ts-g1312i-oto-hoparlor.aspx
Düzenleyen Enis KORKMAZ - 20 Haziran 2011 Saat 00:37 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Jbl güzeldir. Ses kalite fiyat seni tatmin eder.,alacaksan model olarak bulabilirsien GTO 508 alabilirsin GTO serisi çok iyidir. |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
13 cm Jbl GTO 508 Tamam. Başka tavsiyeniz varmı arkadaşlar? Yarın akşam alıcam
Bide amfi felan yok aracın kendi sistemi. Düzenleyen Enis KORKMAZ - 20 Haziran 2011 Saat 00:55 |
||
![]() |
||
|
en ideali bu bence işini görür
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
vibe 'n modellerine bak derim ;)
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
bide arkadaşlar marka model verirseniz iyi olur çünkü hiç anlamıyorum. siz bana araca uyabilecek amfi gerektirmeyecek bi model söyleyin ben alıp takayım :))
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
hayırlı olsun kardeşim anfi taktırmayacaksan hiç gidip para verme jble ben yaptım o hatayı, arabada mevcut 30 tl olan hoparlörler vardı söktürdüm 160 tlye gto 5 gibi birşey aldım ön kapılara sonuç hüsran hatta tam hayal kırıklığı meğerki anfisiz bir işe yaramazmış :)
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Amfisiz 13 cm Helix marka component dinledim gayet güzel sesi vardı JBL iyi iş çıkarır ama teyp'te önemli Sony yada Pioneer ise güzel ses çıkar..
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Profesyonel sistem istersen Ercan ın dediği gibi Vibe markasını incelemeni tavsiye ederim...
Düzenleyen erhanomer - 20 Haziran 2011 Saat 07:05 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
valla araba tam orjinal hiç bi değişeni yo kbi grenaj var bide xenon var. arka hoparlör bozulduğu için değiştirmek zorundayım extra bişey değil yani ama arabanın kendi amfisinin kaldırabileceği kadar iyi bi hoparlor olsun istiyorum. bide sorun çıkarmadan tam oturacak camı felan etkilemiyecek şekilde mesela şunun gibi bişey; http://www.bimeks.com.tr/urun/113318/pioneer-ts-g1312i-oto-hoparlor.aspx
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
PIONEER TS-G1312i 13cm 2 Yollu Hoparlör al amfisiz kullanacaksan hem ucuz hem guzel ses verır
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
enis merhaba dostum.. ileride anfi kullanmıcam ses sistemi işiyle uğraşmıcam diyorsan muhammet dostumun dediği gibi yap... yok ben ilerde anfi ses sistemi vs.. diyorsan pugti arkadaşta söylemiş zaten jbl...derim..
Düzenleyen by_ersin - 20 Haziran 2011 Saat 14:12 |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
gönüllerimiz bir olsun muhammet..
![]()
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
Tamam PIONEER TS-G1312i 13cm 2 Yollu alıyorum eklemek istedikleriniz varsa beklerim
|
||
![]() |
||
|
böylece işin çözülmüş oldu.. gaziosmanpaşalı dostum... bende esenlerdenim.. haftaya büyük buluşmamaız var sapancada bekleriz...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |