![]() |
|
klima? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2011 Saat 17:53 |
arkadaşlar klima soğuk üflemiyor gazı bitti sanırım ne kadar basıyolar gaz acaba?
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neyse yaptırmaya gidiyorum dönünce sölerim fiyatı
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
pazar günü kime hallettiriyorsun yaw? benim de vardı gaz sorunu, geçen haftaiçi hallettim. ama eniştemin bmw servisine bıraktım o halletti sağolsun, tutardan haberim yok. gene de bi sorarım
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
en son kampanya vardı 69tl pejo servislerindeydi. sanayide birine 50-60 tlye bastırırsın
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
60-90tl arası bir fiyata basıyorlar
![]() |
|
![]() |
|
değiştirdim arkadaşlar heryer kapalıydı ama tanıdıklar saolsun filtre dahil 75 liraya yaptırdım buz gibi oldum vala adana sıcağı bilen bilir klima şart
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan 60-65 tl ye geldi işte filtre 10-15 tl olsa
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
saol kardeş öle bişe işte pazar pazar açık yer bulduk kaşınmayım fazla dedim :D ne diyosa verdim
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
benimde bastırmam lazım :) sıcaklar iyice artmaya başladı.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
307 1,4 hdı kılimaya gaz bastırdım hem koku verdı hem sogutma sorunu verdı fakat gazı basan usta biraz tereddutte kaldı gazın miktarı hakkında 600 grm bastı
aramızda bilen varmı nekadar olması gerekiyordu tabi sorun gazda deyilmiş o da ayrı bır mevzu onuda ayrıyeten yaptırdım |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
bana 800 küsürlü bişer bastı ama makine ayarlıyo diye biliyordum
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Klimalara gaz basanların, kullandıkları gaz markalarına ait bir tabloları var. Orada hemen hemen bütün araçlar var. O tabloya bakarak makineye verileri giriyorlar. Her aracınki farklı diye biliyorum. 1,4 ya da 1,6 bile farkediyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |