![]() |
|
ağır bakımdan sonra.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2011 Saat 12:09 |
merhaba. 2 gün önce görev yerim hakkari' den izine geldim. uzunca bir süre evin önünde yatan arabamıda özel servise götürüp aşağıdaki işlemleri yaptırdım. aracım 206 1.4 dizel. bakımdan sonra hararet daha önce hiç çıkmadığı 95-100 arasında gezinmeye başladı. önceleri 90' ı çok çok yoğun trafikte zor görürdü. hararet müşürü 90 biraz geçtikten sonra devreye giriyor. aracı durdurup soğutma suyuna baktığımda buharlaşmaya başladığını farkettim. sizce sebebi nedir? serviste yapılanlar; 1- debriyaj baskı-balata değişti 2- mobil1 5-30 yağ 3- tüm filtreler (mazot, hava, yağ, polen) değişti 4- şanzıman yağı yenilendi 5- karter tapasının olduğu yer bir eğilme vardı. karter sökülüp tornacıda düzeltildi.onarımdan sonra yerine sıvı silikonla takıldı 6- tüm fren balataları ve diskler kontrol edildi. iyi durumda olduğu için değişmedi. 7- sol salıncak değişti. ön takım sökülüp tek tek kontrol edildi. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 19 Haziran 2011 Saat 12:14 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence o ısıl değerler sakıncalı değil. belki öncesinde araç mevcut ısıyı algılayıp soğutmuyordu, şimdi algılayıp işleme başlıyor. 206 sahibi arkadaşlardan bilgi almak lazım
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence uzun zamandır bınmedıgınden dolayı yuksek gelmıstır bızım araclar zaten 90-100 arası gıdıp gelıyor hararetı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
az önce tekrar denedim yaklaşık 1,5 saat kadar üsküdar- ümraniye arasında hem yoğun trafikte hemde şile yolunda denedim. hararet eskisi gibi olmuş. sanırım aracın soğutma tesisatı dün hava yaptı. şimdi 90 a bile gelmedi.
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
mrb lar arkadaşlar devir daimden olabileceği kanaatindeyim benim aracımda 90 ve 100 arasında ısınıyordu.devir daim değiştikten sonra sorun ortadan kalktı 90 da fan devreye giriyo ve soğutuyo.saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |