![]() |
|
bakım+fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2011 Saat 13:38 |
bugün benim 307'nin selenoidler ve yağ değişti ekstradan ampuller bijon kapakları takıldı tamir edildi ufak tefek şeylere para alınmadı.selenoidler ve yağ 800 lira tutuyodu indirimle 600 liraya yaptırdım. haftaya :Triger set devirdaim; bütün kapı fitilleri, motor takozları, bujiler,yağı,bütün filtreler,ön arka balatalar,silecekler, antfriz,cam suyu, bunların hepsinin orjinali serviste 1600tl tuttu dışardan aynı orjinal 1200 tlye alıcam unuttuğumbi kaç parça daha var hatırlayınca yazarım .Ayrıca servisteki tanıdık motor üst kapağın ordaki contada terleme yapıyodu açtı onu güzelce yalıtım yaptı parada almadı ona
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unuttum yazmayı en buyuk parayı cam kumandası tutuyo 200 lıra servıste 260 lıra bu takılanların hepsı orjınal pejo urunu
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Keşke bu kadar para harcayacağına, arabayı satıp bu paraları üzerine koyarak üst model alsaydın. Değiştirmediğin birkaç parça kalmış. Nerdeyse yeniden imal etmişsin. İşin şakası tabi bunlar. İnşallah istediğin gibi olmuştur da rahat rahat binersin.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Harbi harbi bakim olmus sizinkisi
![]() Sponsorumuz sahin-peugeot'tan parcalar hakkinda fiyat bilgisi almayi unutmayin. Bakarsiniz daha ucuza gelir hem de orjinallik konusunda aklinizda soru isaretleri kalmaz. ![]() Düzenleyen koliva - 18 Haziran 2011 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
valla sıfır almam arabamdan memnunum ya :) bu bakım ona yeter şimdilik sağlam bi bakım oldu :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |