![]() |
|
206 Desire modelinde ABS var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2011 Saat 01:46 |
arkadaşlar merhaba.
aracım 2004 model 206 Desire. kontak anahtarını çevirdiğimde ABS lambası yanıyor ve sönüyor.
ben bu araçlarda Abs yok ama EBD var diye biliyorum.
doğru mu acaba?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sole yorum yapım abs lambası varsa ve kontak acılım kapanımın yanıosa vardır cunku olmasa yanmaz dıe bılıorum ama gene desıre cılere sormak lazım ben quıkcıyım
![]() |
|
![]() |
|
Aracının Kaputunu Açıyorsun Sol Farın Hemen Üstünde Resimdeki Gibi Bir Beyin Varsa ... Gözün Aydın Seninde Aracında ABS Var Demektir.
![]() |
|
![]() |
|
yok hocam öle bir devre. yani öyle hatırlıyorum.gözüme çarpmadı.
ama neden o zman kontağı açtığımda abs ışığı yanıyor bir düre sonra sönüyor?
EBD olmasın o?
|
|
![]() |
|
ABS Olmayan Bazı 206 lardada Böyle Durumlarla Karşılaşılıyor. Örnek Siteye Yeni Kayıt Olan Arkadaşım HAYRETTİN Onunda Aracı 2005 Model X-LİNE ABS Işığı Yanıyor. Fakat Araçta ABS Yok... Benim Aracım 2005 Model X-LİNE Bende ABS Mevcut...
|
|
![]() |
|
çok garip.. nasıl iştir bu yahu ?? abs yok ama abs ışığı yanıyor.. bence sen bi foto çek motorun koy buraya bakalım abs beyni görünüomu ?? merak ettim şimdi bende ...
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer bi konu bende açmıştım bşkaç gün önce bendede 2004 x-line var. tıpkı senin söylediğin gibi kontak açtığımda ABS ışığı yanıyordu. ama kaputu kaldırıp baktığımda albayın resimde gösterdiği parça bende yok orası bommboş:) yani bendede ABS yok ama ışığı var. şimdilik ışığıyla idare ediyoruz. Bu arabada ABS varmı diye soran meraklı arkadaşlara da "ABS olmayan araçta ABS ışığı yanar mı cahil misin sen"deme lüksüm var en azından :))
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
ya arkadaşlar şimdi arabayı aldığım vatandaşı aradım. aracta abs yok ama ebd var diyor. yetkili serviste ona EBD devresinin sigortasını ABS ye bağladıkları için o lamba yanar demiş. böle bişi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
burası türkiye hocam burda herşey olur :)
|
|
![]() |
|
ABS'nin olup olmadığını anlamanın en iyi yolu 30-40km ile giderken boş bir yolda frene asılın. Varsa, hem sağlıklı çalışıp çalışmadığını test etmiş olursunuz.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kaputu açtım baktım. malesef ABS yok. ama ne aptal bir durum madem yok niye lambası sanki varmış gibi kontağı açınca yanıyor ve sönüyor ne mantık anlamadım
|
|
![]() |
|
Yeni Üyeler İçin Güncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |