![]() |
|
3O7 sw otomatik vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 10:21 |
Arkadaşlar,
1 - 2 hafta önce 2004 model otomatik vites 307 SW aldım. Ve alırken ekspertiz yarptırdım, herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Fakat araç, vites Park konumunda iken şanzımandan sürekli tıkırtı şeklinde ses geliyor. Henüz servise götürme fırsatım olmadı. bu sorunla ilgili fikri ve bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
İyi günler...
|
|
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
|
|
|
![]() |
|
Bu konuda hiç kimsenin bilgisi, yorumu yok mu?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |