![]() |
|
nasıl yapılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2011 Saat 09:10 |
||||||
değiştirek heman sök paket yap gönder :D
|
|||||||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
yok ben parada vermedim boyatmaya pişmanda değilimde, orjinal olarak kalması taraftarıyım. |
|||||||
![]() |
|||||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
||||||
sen pişman oldun galiba ha
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||||||
bir yere sürtersin biri sürter boyası atar. İyi boyamazlarsa boyası atar. Satarken amma oynamışın arabaylaya gelir. İlerde hoşuna gitmez orjinale dönmek istersin biton para bence gereksiz. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
neden ki yaa bi bildiğin mi var sölemiyon
![]() |
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
orjinali iyidir. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
neden üstad ya seninki çok hoş bence neden memnun değilsin
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bence hiç boyatma. istanbulda olsan değişirdim senle komple
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bugun bi kaç yere sordum dostlar 200 tl ye bi güne yapar veririm dedi inş. yaptırıcam bidahaki ay.
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
iyi paraymış bugun bi piyasa araştırması yapim bakalım.
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||||||
boyası 150 200 tutar tahminimle, üstüne işçilik de vericeksin. Gidip bir yerden fiyat alman daha mantıklı olur gibi
|
|||||||
206 Quik
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ne dakar para ister acaba?yapanlar var çok hoşuma gidiyor.kenan abininki albayımınki felan çok hoş bende istiyorum
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||||||
boyacıya gidip boyatıcaksın üstad
|
|||||||
206 Quik
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ya çıtalar derken anlatamadım galiba senin araç gibi yanlar ve önünde beyaz olmasını istiyorum
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||||
bence gereksiz. avatardaki senin araçsa zaten tavan siyah kaplanmış ne gereği var çıtaları beyaz yapmaya.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ya şu yan çıtalar ön arka tampondaki çıtalar felan onları
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
|||||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
tavan barlarını diyorsun kardeşim onlar sökülüp takılabiliyor onları söktürüp tampon boyatır gibi boyatabilirsin amailacını falan tampona sürülenden sürdüreceksin oraya atılan boya ince olur erken atma yapabilir onun için sıvısını falan sürdürerek astarlı attırırsın
|
|||||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ya arkadaşlar bu aracın üstündeki siyah çıtalırın hepsini beyaza boyatmak istiyorum yapanlar var acaba nekadara mal olur bana kendim yapamam nerde yaptırırım?
|
|||||||
murat karagöz |
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |