![]() |
|
306 Kapı ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
48gs306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:02 |
|
arkadaşlarım sizden bilgi istiyorum.306 aracımın gösterge panelinde kapı açıkken yanan ışıklar var ama kapı açıkken yanmıyor.ampul baktım saglam sorun nereden olabilir.birde bu ışıklar yanıyormu.normalinde.
|
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nası yani ?? bende 2001 model var hiç dikkat etmedim.. cidden öle bişe varmıki.. dur . kapıya inip bakıcam şimdi kapı açılınca göstergede ışık yanıyormu yanmıyormu ![]() |
||
![]() |
||
|
Benım aracımdada yok yanı :)) |
||
![]() |
||
|
yok abi.. kapı açılınca ışık mışık yanmıyo ön göstergede...şimdi indim baktım.. kapı açılınca sadece tavandaki ışık yanıyor.
|
||
![]() |
||
48gs306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
benim aracımda var ama ışık yanmıyor.kapıdaki sivişten olurmu.
|
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
inat ettim ben bu ışıgı yakıcam ve resmini çekip koyacagım.
|
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
onca merdiveni koşa koşa inip çıktım ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bende takıntı oldu bu gerçekten yakacagım.sizin kısa ışıklar yanınca göstergede kısa far ışıgı yanıyormu
![]() |
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
Hadı bakalım yakta gorelım :))
|
||
![]() |
||
|
evet..kısa uzun ön sis arka sis hepsi yanıo abi... |
||
![]() |
||
|
Bendede yanıyor :))
Ayrıca 306 ların hıcbırınde kapı acık ıkazı hatırlamıyorum Düzenleyen CeCoLi - 16 Haziran 2011 Saat 23:19 |
||
![]() |
||
|
tamam o zaman birdaha gidipte milleti uyandırma.
![]() |
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
gece gece iyi antrenman oldu desene.istanbul korne seslerine alışkındır ama.senin korne kamyon gibi mi cıkıyor:D
![]() |
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
dat datt baya mi canlı... iyi oldu bi bakıma sigarayı bırakalı epey bi kilo aldım :) ara sıra şart spor ... ama şunu bilmeni isterim bütün samimiyetimle söylüyorum dostum sen yada bir başkası böle bişe sorsa idi gece iki de olsa iner bakardım sırf size yardımcı olabilmek adına ... |
||
![]() |
||
|
seni anlıyorum bende çok indim cıktım yaşayan bilir bu arada teşekkür ederim deger verdigin için nede olsa biz 306 cıyız demi ama.
|
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
+999 ![]() |
||
![]() |
||
|
senin aracı merak ettim.görmek isterim resimler varmı varsada nerede.benimkisi üye araçlar 48gs306 yazan başlıkta.
|
||
peugeot 306 1.6 griffe
|
||
![]() |
||
|
aslında ben ilk buraya üye olduğumda 1-2 resim koymuştum... ondan sonra bayağı bir değişiklik yaptım ..kısa zaman sonra güncel resimleri koymayı planlıyorum... istersen izmit buluşmasına gir ordaki kırmızı 306 tı red tazz benim araç... Düzenleyen by_ersin - 16 Haziran 2011 Saat 23:38 |
||
![]() |
||
|
O resımlerın ıcındekı bayraklı beyaz sedanda benımkı :)) Esı benzerı olmayan :))
Hanı su profılımde gorulene cok benzıyor ![]() Düzenleyen CeCoLi - 16 Haziran 2011 Saat 23:40 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |