![]() |
|
direksiyon hidrolik borusu patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 22:52 |
bugun sabah uyandım evden cıktım 5 km gıttım bır yerden tam u donusu yapıyordum bırden dıreksıyon tas gıbı oldu motordan dumanlar cıktı. dedim araba yanıyor servısı cagırdım bi baktılar dıreksiyon hıdrolık borusu eksoza degmıs patlamıs :S 800 borular 2 tane musur ve iscilik :S
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
saol kardesım :((
|
|
![]() |
|
sabah sabah işe bak ya... geçmiş olsun kardeşim.. allah kolaylık versin...
|
|
![]() |
|
Cok gecmıs olsun gercekten uzuldum :((((( Fakat bana kalırsa bu bır usta hatası olsa gerek dıye dusunuyorum. Cunku normalde borular egzoza yakın gıtmemesı lazım. Belkı bır ıscılık yapılırken ıstem dısıda olsa o boruyu egdıler vs egzoza yaklastı veya degdı dıye dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
vallaha bilmiyorum ama daha 2 gun once sana dedım bu araba benı cok yordu dıye :) bak hala yoruyor kesın satacagım ya vallaha yazın yazokulu masrafı vardı bırde bu bındı az kaldı babam evlattlıktan red edecek beni :)
|
|
![]() |
|
Fakat boyle bır durumu ılk defa duyuyorum... Kolay kolay olan bır durum degıl bu yanı :((
|
|
![]() |
|
vallaha cecoli imkanın olsa arabayı getırcem sana al diyecem bın bır hafta bı bak neyı eksıkse bır kerede soyle yapam sonra benı rahat bıraksın ama ıkanım yok :S
|
|
![]() |
|
simdi de su video yu izledim otobanda 306 gtı ile olanı ya ben intihar etmek istiyorum cecoli :S
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
60de106 bir yandan geçmiş olsun diyorum bir yandan da iyiki yavaş giderken olmuş yüksek süratli bir şekilde giderken olsa daha kötü sonuçlar doğurabilirdi tekrar geçmiş olsun.
Düzenleyen metin - 17 Haziran 2011 Saat 00:19 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Sen arabayı satarsan alan yaşadı. Sen eksiklerini giderip satacaksın, alana binmek kalacak sadece. Bence bu kadar para harcadıktan sonra keyfini sür biraz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |