![]() |
|
KONİ Mİ EIBACH MI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2008 Saat 17:24 |
arkadaslar abıler sımdı sole bı sorunum var arabamda cok sert bı ap yay var degıştırcem sızce eıbach sportlıne mı alım yoksa konımı kafam karısık konforumu bozan bu yaylarımdan kurtulmak ıstıyorum hangısı daha ıyı ayrıca ardından konı amortısor ve kule gergıde alıcam sızce hangısı daha ıyı(arac saxo vts mk2) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yorum yapmıyım bellı seylerı soylıcem zaten sende bılıyorsun kardesım...
|
|
![]() |
|
bildiğin gibi bende eibach var mrk ben gayet memnunum orj yaylar takılıyken gelen sesler artık gelmiyo.yere düşmesi yaylanması falanda gayet olumlu şekilde.eibach tavsiye ederim.tabi koni de ondan aşağı kalır değil.ama ilerde koni amortisörde alıcaksan bence yaylarınıda koni al derim;) dün akşamda sölemiştim zaten |
|
![]() |
|
5cmm yay verelım kardes sana :)
maxtrak Düzenleyen EmRaH - 13 Ağustos 2008 Saat 17:44 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
eibach
|
|
![]() |
|
usta ne derse o...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
eibach
|
|
![]() |
|
AMORTİSÖRLERİNİ KONİ ALACAKSAN YAYLARINIDA KONİ AL DERİM.HA YOK SADECE YAY ALICAM DERSEN EİBACH
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Eibach Sinancım..Tabi imkanın varsa koni set (daha makbüldür)
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abı eıbachlarımı aldım 5lık sportlıne serısı sırada konı amortısorler ve kule gergı var
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Hadi hayırlı olsun bakalım...Bizim ekipmanada bakabildin mi?
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
kaça aldın sinan paylaşırmısın ?
|
|
![]() |
|
ben verdım atakan...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |