![]() |
|
direksiyon...içeri ses alma...motordan ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 01:02 |
arkadaşlar kısa bi süre önce ağır bakımdan geçti.
triger.. fren diskleri.. direksiyon kutusu....vs vs şimdi direksiyon kutusunda lıkırtı vardı gitti boşluk yok artık ama içeride öyle bi ses var ki vınnnnnnnn gibi direksiyonu sağa sola oynatınca biraz kesiliyor... acaba diorum ki direksiyon pompasımı? aynı ses kaputu kaldırdığım dada geliyor sanki içeride bi yerde takılı kalan bişeyler var gibi.sizce ne olabilir? çok rahatsızım ya vınnnnnnnnnn sesi öldürecek benii..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyona gaz vermeden yerinde sağa sola döndür. çok sert dönüyorsa pompadan kaynaklanıyodur. aynısı benim başıma gelmişti. geçmiş olsun
saygılar
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
güncel
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşa aynen katılıyorum
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var özellikle tam sağ sol yaptığımda çıkıyo ses ama çokta sıkıntı yapmıyorum.pompa ya tamir olacak yada değişecek :)
|
|
![]() |
|
tamamda nasıl gaz vermeden çalıştırıpmı yapıcaz yoksa normalmi hem ne kadar ser olmalı olağan üstümü sert olmalı?
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
yokmu arkadaşlar bi cevap vericek...........
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |