![]() |
|
krom kaplama hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 21:49 |
|
rica ederim kolay gelsin
|
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tesekkürler
|
||
![]() |
||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
|
kaliteli nikelaj folyosu olduktan sonra bide fön makinası siz kendiniz yaparsınız sanayiye gitsen uyduruk folyoyla yaparlar birde bi dünya ücret isterler 3m folyo satan yerlere bakabilirsin onda solma olmaz büyük ihtimal |
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
acaba daha baska ne uygulayabiliriz.sanayideki reklamcılar birseyler yapamazlar mı?
|
||
![]() |
||
|
malzemecilerde veya reklamcılarda satılan nikelaj folyoları var ama onlarda cok kolay renk atıyor elinizi 2 defa sürdüğünüz zaman rengi gidiyor kaliteli olması lazım 3m felan bizim arkadaşın focusuna uygulayalım dedik sanayiden aldık renk attı.
|
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
bu arkadaş için foto ekledim arkadaşlar... on panjur için renk belirlenir.sanayi fönünüz varsa kendinizde yaparsınız kıvrımları rahat kolay alır.gerçi watt yüksek fön makınasıda olur.yapılmadan once temızleyiniz.yetişmeyen yerlere parça atsanızda belli olmaz ancak bez tarzında olan folyolar seçmelisiniz online satış yapan siteden bakının vardı kaplama yaptığım ancak bulamadım fotosunu.. sıkıldınız çıkarmak istediğinizde aynı şekilde çıkarmalısınız..zarar vermez çıkardıktan sonra iz bırakmaz kaputa ve tavana yaptırmayın arkadaşlar..
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
|
güncel |
||
![]() |
||
|
gitarra arkadasım aracın iç kısmı değil değil ön panjur yani ızgaralaralın cevresi için |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
dostum ön gügüs için kaplama özel kesilir cünkü tam oturması gerek. klima tuşlarının etrafına felan şimdi fotograf benım aracım bu iç dizayn orj kesim...
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
|
ön göğüs,ızgaralara
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ben o işle uğraşıyorum yardımcı olayım size..şimdi ön gögüs için mi kaplama yoksa komple tampon mu?
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
|
kusura bakma yaa.:)
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
kusura bakma nissanın kendi sitesinde var.orya bakarsan sevinirim.nissan micra |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
abi yokmu resmi atarmısın lütfen?
yada tam modelini yazarsan daha iyi olur bulur bakarım. Düzenleyen dinoco - 16 Haziran 2011 Saat 00:30 |
||
![]() |
||
|
üst tarafı ve alt plakanın olduğu kısımları |
||
![]() |
||
|
tam olarak panjurun neresini yapmak istyorsunuz??
isterseniz krom kaplatabilirsiniz ama tamamı krom olur..
bantlar gibi yalnızca görunen uc kısımları olmaz eger kaplatmak isterseniz
zaten 2 parca bişey değilmi?? çıta 2 adet sağ sol Düzenleyen dinoco - 16 Haziran 2011 Saat 00:20 |
||
![]() |
||
|
arkadaslar yapı marketlerde var ama nasıl olur diye bayağı bi düşündük.çok ince.çok uğrastıracak.birde içinde hava kalırsa,kabarırsa uğras bakalım işin yoksa.bundan daha kolay birşey mutlaka olmalı diye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
güzel soru bende aracın içine bunu uygulamak istiyorum klima düğmelerinin olduğu yere |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |