![]() |
|
kampana boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ykanar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 13:26 |
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantlari once kalin sonra ince iki el zimparayla geciceksin..daha sonra kitle buyuk vuruntulari doldurucaksin...sonra tekrar kitli sekilde guzelce zimparalicaksin...en son boyayi vurucaksin ama boyada kalite olsun..tabiki bunlari yapman icin birazda el ustaligi olmasi lazim....kolay gelsin...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bide oncelikle kendini tanitman lazim...forum kurallari geregi...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
ykanar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tşkler peiki dolgu olarak çelik dolgulu macun duymuştum ama bu uygunmudur..
|
|
![]() |
|
valla tr da ne var onu bilemiycem...ama iki madde birbirine karistirilio..kitin icine kirmizi renk baska bir solusyon girio...ikisini karistirip dolduruosun vuruntulari...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
ama unutma dolgulari cok az yuksek birakki zimparada tam jantla beraber kalsin....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sn. ykanar 87,
Kurallar der ki:
|
|
![]() |
|
daha öncede konuaçtım ve kendimi tanıtımı konu açarak
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Actiginiz konunun linkini gonderebilir misiniz? Bulamadigimdan hatirlatma yapma geregi duydum. |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14710&title=206-gs burdan bakabilirsiniz konuma...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
Güzel Emek Harcamışsın Ellerine Sağlık Fekat Ama Lakin BOHEME lerin Canına Okumuşsun
![]() |
|
![]() |
|
BOHEME dediğiniz ne olaki?
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. birde aracı boydan çeksen daha iyi fikir verirdi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
bende bakamadım
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
ben daha öncede konu ilk açılırken görmüştüm fakat cvp yazamamıştım. güzel olmuş. ben boyama yaparken şöyle yapmıştım. önceki rengi kötüydü. ilk başta çekiçle vurarak üstündeki boyayı düşürdüm. sonra ince su zımparasıyla bi güzel temizledim kampanaları.. astar veya vernik kullanmadım. kaliteli bi sprey boya ile boyadım. ilk katı geçtim biraz kurumaya terkettim sonra 2. katı geçtim cirlop gibi oldu.
saygılar |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Yani arkadasım bize gerekli olan bir ince su zımparası birde kalıtelı bir boya.Astar ve verniksizde oluyorsa bosuna işi uzatmayalım bencede :) bu arada kac tane sprey boya gidiyor.2 tane yetermi.Bunu bende uygulamak istiyorum yarın yada ertesi günü.Ona göre alayım spreyleri.Sonra iki iş yapmak zorunda kalmayayım :)
|
|
![]() |
|
fazla tutmucaksın damla yapma elini bi yerden bir kez geçir ..benim uygulamamda 2 kampanaya 2 kalipere 1 kutu yetti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |