![]() |
|
Orta Düzeyli SES Tesisati Önerileriniz ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 22:31 |
||
..........hafııf gümlesin.....cokda fazlasi gerekli deil.. ;)
|
|||
306...kırmızı....306..platinium...
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
5 kanal jbl amfi + 25 cm kabinli rockford subwoofer + 2 takım infinity reference mid takımı.
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jbl 75,4 yada 5553 amfi + 30cm 1000 yada 1200 amfi + 2 adet jbl 6805 mid takımı 210w+ 2 adet tiz işini görecektir pioner 200 öneririm
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
||
net ortamindan arastırmaktayim... kucuk sehirdenim malum...sizin önerileriniz icin tesekkurler... fiyatlar ne alemdedir bilginiz var mi ? kullanılmıs kapatsam bi yerden... nasıl olur????
|
|||
|
|||
![]() |
|||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
||
hakan... sizin mi bu tesisat ...isimler ayni ama :)...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
konuyu neden üye araçları bölümüne açtınız..
ilgli yere açsanız daha iyi olacak arkadaşım.
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
bide butceni belirtirsen oneride bulunmak daha kolay olurben kardesimin araca taktim kucuk capli bir set pionner teyp 450tl, kicker cvr 15 bass 260, tl groundzero 5125x anfi(ikinci el) 200tl, kablo takiminada 50 tl civarinda verdiydim jbl mid takiminida bi arkadas higbe ettitdi. kabinide kendimiz caktik dosemesinide kendimiz yaptik
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aşırıya kaçmak istemiyorsan, pandizota 2x460W Pioneer + önlere de yine Pioneer takabilirsin. (306 13 mü 16 mı bilmiyorum). Benim eski aracım 106 Quik'te bagajı çok kullandığım için woofer koymamıştım. Yazdığım gibi pandizotta oval Pioneer'lar vardı, önlerde ise orijinal 13'ler vardı. Gayet tatmin ediyordu.
|
|||
![]() |
|||
||
bossman 4 yollu 1800w anfi 150tl
pioner tsa 6994s 600w125tljbl 30cm 1000w kabunlı bass 150tl kablo ve sigorta 30 tl arka pandizot 50 tl |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar 306 ön kapılar 16 cm lik ...... ayrıca benim nacizane fikrim... bagaja bas koyacaksaız oval hopörlör yerinde 1 takım mid koyun... daha tatlı ve kaliteli ses alırsınız.. oval hoparlöerle bas birleşince yükses seslerde kalite düşüyor.. tabi bu benim fikrim... |
|||
![]() |
|||
||
pioner oval koyarsan ses inanılmaz oluyor benden tavsiy.üste modelini yazdım. mid bass ya nında vız gelir. hoporlörün babası pinonerr
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bizim orijinal teyplerin (RT3) çıkışı kaç watt acaba, merak ettim?
|
|||
![]() |
|||
||
peki abi öle diyosan öledir ...dedim ya zevk meselesi ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
pionerden başkası yalan ![]() |
|||
![]() |
|||
||
işte benim sadece 7.000 watt baslarım pionner.......... midler jbl ![]() |
|||
![]() |
|||
||
okadarı uçuk şimdi konu orta düzey ses sistemi ama
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aynen ![]() |
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
mid konusunda dusuncelerim senin gibi ama su 10 bin watt olayini tam anlayamadim bu rmswatt mi bide neyin watt ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
özelden attım abi... bakarsın... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |