![]() |
|
Peugeout 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 10:10 |
öncelikle herkese günaydın...
Şuan ki aracım olan peugeout 307 1.6hdi yi satma ihtimalim var satarsam 307 yerine fiat linea yı düşünüyorum bu araç fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum peugeout 307 ye alternetif olarak tyacsiye edebilceğiniz araç varmı?Şimdiden teşekkürler.... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 ye altarnatıf lınea mı ? :)) keske audı a3 felan dusunseydın
|
|
![]() |
|
307 nin konforunu ve rahatlığını linea da bulamayacağın kesin 307 ye alternatif olarak 308 öneririm
|
|
![]() |
|
hocam dediğin çok doğru fakat aslan besleyen yeminede katlanması gerekio banada yemi fazla gelio :))) |
|
![]() |
|
Lınea o kadar matah bır arac degıl... Bende ısyerımde oldugu ıcın yaklasık her gun bınıyorum ama 307 nın altında bır arac. sedan olması baska ama boyuna gore bagajı cok matah degıl. Burnu cok uzun. bence tıpı guzel degıl. 1.3 makıne zayıf kalıyor... bence megane sedan daha guzel yanı...
Ama 307 yerıne alacaksan 308 bak. gayet guzel... veya markacılık yapmazsak astra veya focus dusunebılırsın. Ama bunların hepsı peugeot dakı ferahlıgı vermez...
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun 307 ye karşı benimde önerebileceğim araç 308 olurdu.. olmazsa 207 bakabilirsin tercih senin
saygılar
|
|
![]() |
|
güzel hoşta benim pejo yu satarsam eğer etkili olacak etken parça pahalılığı ve yakıtı fazla gelmesinden tabiki pejonun konforu nu lineada bulmak imkansız bunun farkındayım ama birazda ekonomik olması açısından düşünüyoru. . .fikirlerinizi ve tecrübeleriniz bekliyorum. . . .
|
|
![]() |
|
yaw arkadaş bu linealarda da kilometresinin azını bulmak çok zor hepsi şirket arabası 2008 model araba 140.00 de :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hem 1.6 hdi var hemde yakıt yetiştiremiyorum diyorsun bence bu işte bir iş var aracın gayet az yakıyor ama daha az yaksın istersen 1.4 hdi 206 yada 207 geçiceksin. linea alcam dersen 307 gibi olmaz ama onunda motoru 1.6 dizel olcak oda aynı yakcak. gidip 1.3 dizelini alırsan da 1240 kg aracı 1.3 motor taşıyamıyacağı için yakıtın belkide 1.6 dan da fazla olacak.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sanıyorum arkadasın aracı benzınlı makıne :))
dıger soyledıklerınde de haklısın. 1.3 dızel bıraz zayıf kalıyor lınea yaa... 2000 devrın altına dustumu hemen 1 ıstıyor...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sorma cem abi ya. babam gidip almış dizel fiyatına benzinli kampanyasından. 1.3 LİNEA multijet 90 hp 205 tork. ruhsata baktım 1240 kg. okadar dedim 1.6 al diye ama yapacak bişey yok adam inatçı (:
Düzenleyen metin - 14 Haziran 2011 Saat 11:09 |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim peugeotdan şaşıp fiata geçme sakın 206-207-308 sana önerimdir ekonomik diyorsan 1.4hdi 206- 207 hemde performanslıdır az daha performans istiyorsan 308 1.6hdi öneririm
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
şirket arbasına düşersen yandın dikkat et hor kullanıyolar :) bence linea yerine dizel başka marka araçlara yönel aynı fiyata daha güzel araçlar bulabilirsin lineada işçilik felan biraz kötü ve eğer 307in full ise aynı tadı alamassın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk babam aldı geçen hafta sıfır. ikiside garajda duruyor inan lineya dönüp bakmıyorum bile içimden gelmiyor, demek istediğim 307 ile kıyaslanamaz bile. tabi benim şahsi fikrim.
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kıyaslanamaz tabiki kalite farkı ve sınıf farkı var arada linea genelde şirketlerin tercihi az yakıyo diye filo kiralıyolar .lineanın anahtar teslim fiyatı ne kadar ki
|
|
|
|
![]() |
|
babam 1.3 active diye bi modelini almış 90 hp. benzinli fiyatına dizel kampanyası ile 32.000 tl dedi krediyle falan kaça geldi bilmiyorum. |
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
1.6 hdi 307 satıp lınea alırsan cok ararsın 307yi
|
|
![]() |
|
valla 32 bin tl lineaya vericeme 42 bin 1.2 tsi jetta alırım daha iyi bizde var yeni kasa 105 hp araba 320 320d bmwleri felan gayet rahat yiyo
|
|
|
|
![]() |
|
müjdat06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
307 1600 cc benzinli aracımın sağ akis 2. el çıkma fiyatları ne kadar
|
|
![]() |
|
Forum kuralları geregı kendınızı uygun sekılde tanıtmalısınız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |