![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 02:41 |
|
aracına kızabilirsinde burdaki insanlara laf söylemeye hakkın yok..bak senin bu sözlerinden sonra bile adam hala yardımcı olmaya çalışıyo..utanmalısın!!! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
Çok halısın muurrat |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() |
|
satta pug da senden kurtulsun zaten kıymetini bilmeyenlerde sorun verir puglar
![]() |
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() |
|
dur ya niye hemen hakaet ediyorsun sitemiz iyidir. sen tam olarak ne istiyorsun?
anladığım kadarıyla plastik rengi siyah olan kademeli gaz teli gergi ayar soketinin gopilyası düşmüş sonra onu takmışsın rolantinde değişen yok ama araba çok yakıyor. bu doketin dışarıda kalan kademe sayısını mı istiyorsun? bence sen çok şey istiyorsun en iyisi wolkvagen al boşver peugeot yu... |
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
![]() |
||
ozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
pejodan ne hayır gördüm ki sitesinden bir hayır göreyim. sağolun arkadaşlar pejonun siteside tırt çıktı.
Aldığım günden beridir bu arabaya masraf yapmaktan bıktım. 6 ayda bir ön takım değiş yok ıvırı oldu 600 lira yok zıvırı oldu 300 lira aklı olan fransız arabası almaz. Allaha şükürler olsun ki kurtuluyorum bu arabadan.. volkswagene geçicem.. Allah düşmanıma pejo nasip etmesin. Düzenleyen ozturk - 16 Haziran 2011 Saat 23:17 |
||
![]() |
||
ozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
10 a yaklaşıyor yalnız ne yaparsam yapayım hep öyle zaten rolantiyi çok etkilemiyor. Bahsettiğiniz gibi de yaptım ne çok gergin ne de çok gevşek te olmuyor. Direkt dişli sayısıyla yapmayı denemeliyim. O yüzden dişli sayısı demiştim.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
|
Arkadaşım gaztelinin boşluğunu alıp takacaksın ne çok gergin olacak nede çok esnek.... usta taktığı zaman araç rolantide devir saati kaçı gösteriyordu...
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() |
|
bulunduğunuz ildeki yetkili serviste vardır parça fazla para tutacağını sanmıyorum
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() |
|
Sitenin başına bir yerine koysak ya küçük bi not kendinizi tanıtmadan konu açmayın diye :S
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
||
![]() |
|
Selam aşağıda resmini verdiğim sanırım kelebeğe gelmeden önceki gaz telinin vidalı bir aksamı kusura bakmayın çok anlamam tarif etmeye çalışacağım o plastik vidanın ucunda bir pim var tamircim bujileri değişirken o pimi düşürdü sonra geri taktı ama peugeot 206 xr 1.4 2000 model aracım o günden sonra 100 liralık benzinle rahat 400 km yaparken şimdi 250 yi göremiyorum. Kendim ayarlamaya çalıştıysam da bi türlü muvaffak olamadım. Lütfen bana o vidanın dışarda kalan dişli sayısını birisi sayıp verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
![]() Düzenleyen ozturk - 13 Haziran 2011 Saat 23:03 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |