![]() |
|
Debriyaj Pedalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 14:02 |
Merhaba,
Bugün yolda arabamı 2. vitese geçirirken debriyaj pedalı dipte kalıp yukarı gelmedi ve araç debriyajı basılı şekilde 2. vitesten çıkmadan kaldı. Bir kenara çekip debriyajı elimle kaldırdım ve 2. vitesten çıkardım. Şuan bir sorun yok ve debriyaj alt merkezinden şüpheleniyorum. Sormak istediğim, başına böyle bir durum gelen var mı ?
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende oldu.. ama bende pedal seti vardı.. pedal setinin arkasındaki vida ucu paspası delip sıkıştı :)) sonra çıkardım.. attım.. o gün bu gündür pedal setine karşıyım... olan paspasıma oldu.. sadece debriyajda oldu bu olay bende... |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) Bakma fırsatım olmadı, akşam kontrol ederim. Bende de sparco var.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
kesin ondandır :) ![]() Düzenleyen by_ersin - 13 Haziran 2011 Saat 14:24 |
|
![]() |
|
naptın abi bakabildinmi ????
|
|
![]() |
|
Egerkı ıcerıden degılse aracın debrıyaj catalına bır bakım yapmanı tavsıye ederım. Belkı sıkısmıstır.
Debrıyajın sertmıydı ?? Bırde debrıyaj alt merkezı dedıgın yer neresı??? Sen boyle deyınce hıdrolık debrıyajlar aklıma geldı ama bızımkı hıdrolık degıl!!! Yoksa cataldan mı bahsedıyorsun???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |