![]() |
|
Toyo Nasıl Bir Lastiktir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 23:07 |
arkadaşlar merhaba.
önecelikle yeni seçim sonuçları tüm ülkemize hayırlar getirmesini temmeni ederim.
sorum şu:benim 206 da alındığı günden itibaren goodyear lastikler varmış. dişleri hala daha vardı ama ben risk teşkil ettiği düşüncesiyle lastikleri değiştirdim.
lastik olarak michellin taktırmaya gittim. michellin bayisi arkadaşım bana michellin energy saver lastiklerinin iyi olduğunu ancak yanak kısımlarından çatlama ve yarılma üzerine 1 ayda 45 şikayet aldıklarını söyledi. bana toyo proxes önerdi. ve bana AUTOBİLD dergisinin nisan sayısında Audi Q7 nin bile TOYO yu tercih ettiğini gösteren haberini gösterdi. Bende Audi bile TOYO tercih ediyorsa vardır bi bildiği dedim. Ayrıca satan arkadaş katalog fiyatında 165*75*14 ebatlarında olan 4 lastiği 350 Tl den verdi.
Sizce TOYO nasıl bir lastiktir?Kullanan arkadaşlar var mı?Ben daha lastiklerle 20 km bile çevirmedim. Şu an güzel gibi gözüküyor ama ileri de sorun yaşar mıyım bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şu an TOYO T1R kullanıyorm güzel lastik bence hamuru yumuşak gayet kullanışlı made in Japan bir kere. üretim tarihine bakarak alınabilir.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kaliteli diye düşünuyorum. toyo tires markası japonlarda meşhur
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
alabilirsen bence yokohama al ama fiyat yüksek çıkar durumun müsait değilse toyo alabilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
yıllarca hem yazlık hemde kışlık lastiklerimi toyo dan aldım,gerek performans serileri gerekse kışlık kar lastikleri performans açısından gayet başarılı paranızın hakkını fazlası ile veriyor.kalitesine göre fiyatlarıda uygundur,pişman olacağınızı sanmıyorum,ama alınırken üretim tarhine dikkat ediniz lütfen,türkiyede pek bilenlerin kullandığı bir marka olduğundan stocklarda sürekli devir daim olmuyor beklemiş ürünler olabiliyor.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
performans olarak cok guzel lastık bende var ama yol sesının ıc mekana bıraz fazla verıyor
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
ben kullanıyorum mıchelin enerj saver'dan sonra bu toyo proxes t1 ler ilaç gibi geldi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |