![]() |
|
206 Park Sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 09:56 |
|
yazım hatasıdır,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya anlamadığım ilanın üst tarafında başlık kısmında arka 4 ön 2 diyor. ama altta açıklamalarda önler 4 arkalar 2 yazmış. yazım hatası olduğunu düşünüyorum ama ???
sizce marka nasıl kullanan var mı bu markayı?
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
dikkat etmek gerekiyor ciddem
![]() |
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ilanı dikkatli okuduysanız
İnwhells Arka 4 Ön 2 Arka Led Göstergeli Park Sensörü diyor
yani bir problem yok, arka led göstergesi olduğu için kafa karıştırmış.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
dostum ilanda ön 4 arka 2 yazmış dikkat edersen
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bence doğru yazmışlar. Eski patronumun Opel vectra aracında fabrika çıkış park sensörü mevcuttu, arkada 4adet, önde 2 adet vardı. Öndeki sensörler sadece plakalığın sağına ve soluna takılıyor yani sadece önünüzdeki mesafeyi ölçüyor. Arkadaki sensörlerin 2tanesi ortaya yakın yerlere, 2 tanesi yanlara yakın yerlere takılıyor ve manevra yaparken kolaylık sağlıyor. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim Hepsiburada.com güvenli bir sitedir, tavsiye ederim. |
||
![]() |
||
|
tam tersini yazacaklardı herhalde öne 4 tane
![]() |
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
arkadaşlar merhaba. aracıma park sensörü taktırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. aşağıdaki sayfadan hepsiburada.com dan bi tane buldum iyi midir bi bakarsanız veya iyi marka önerir misiniz? ilanda ön 4 arka 2 sensör yazmış acaba yazımda mı bi hata var yoksa gerçekten böyle mi takılması gerekiyor? |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saolasın
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
teşekkürler...
resim olayını bi türlü beceremedim(utanarak söylüyorum):D:D
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı ugurlu olsun :)) resım cekıpte paylasta bır gorelım yanı degıl mı![]() |
||
![]() |
||
|
güle güle kullan..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hayirli olsun.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
sensörü takdırdım süper oldu yanılmayı payı çok az rengı grı oldugundan araca uyum sagladı,25 lıraya takdırdım 35 e hepsıburadadan aldım...ekranı kibar ve küçük sağ köşeye takdım çok estetık oldu... |
||
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
1 . sensörleri yerine fazla bastırma, üzerinden doğru elinle hiç bastırma
2. üzerinde çentik var, o çentikler yukarı bakacak ki doğru ölçüm yapsın. (yukarı aşağı güdüsü var) 3. tampona delikleri tam düz aç, hafif açılı yaparsan herhangi bir tarafa, tamponu bile görür, uğraşırsın. ben 3. maddeyi bilmiyordum, uğraşmıştım
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
aracın tamponundakı sıyah bantın ustune ve hafıften asagı bakabılecek sekılde montajlayabılırsın... |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
gittigidiyordan 100 tl ye aldım. 30 tl ye taktırdım. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
arkadaşlar sensör büyük ihtimal yarın gelecek markasını yazarım,kitapçığına bakıyım kafama yatarsa ben takarım olmazsa dedıgınız gıbı 20-25 lıraya taktırırım
|
||
|
||
![]() |
||
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
|
cenmax ne kadara taktımıştın?
|
||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
elektronikle ve döşemeyle pek alakan yoksa bir elektrikçiye taktır derim. 20-30 tl birşey tutar. Umarım cenmax marka park sensörü almışındır. Ucuz etin yahnisi pek iyi olmuyor bende daha önce kamasonic taktırmıstım. Kendi kendini koruyor diye söktürüp cenmax taktırdım memnunum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |