![]() |
|
İmmobilizer hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 21:15 |
2004 model 307 xr 1.4 hdi Aracımın uzaktan kumandalı olan anahtarı arabayı çalıştırıyodu fakat 2 gün önce kapıları açıp kapamadı eve geirdim pilini söktüm pilin voltajını ölçtüm sıkıntı yoktu sonra yerine taktım ve anahtarı topladım sabah arabanın başına geçtim kapılar tamam uzaktan kumanda çalışıyo tıkır tıkır fakat marşa bastığımda byük bi süprizle karşılaştım aracım çalışmıyodu marş basıya fakat çalışmıodu bay denedimama tık yok sonra yedek aahtarıyla denedim tek marşta çalıştı.
İmmoblizer anahtar yapan kodlayan bi yere sordum anahtar bozulmuştur immoblizerinde bişey yoktur dedi aracımı götürmedim sadece sorıyım dedim aracını çalıştırır anahtarı veririm dedi gelirken yanında çalışan bi anahtar getir dedi yedek falan olur dedi kafam karıştı anahtar aracı çalıştırmıyo ama kapıları açıp kapıyo hem uzaktan kumandadan hemde normal anahtar deliğinden kitliyo açıyo anahtar bozuk olsa bunlarıda yapmaz heralde. Bu sorunumun çözümü en sağlıklı servistemi olur yoksa dışarda yeni anahtarmı yaptırarak olur ayrıca aralarında büyük maliyet farkı olurmu başından böyle bişey geçen tecrübesi bilgisi olan fikir verirse sevinirim. |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtarın kapıyı açması normal....yedek anahtarla çalıştırdıktan sonra hemen eski anahtarla çalıştır...önceki anahtarın bilgisiyle onunlada çalıştıracaktır..sanra stop et tekrar eskiyle çalıştır...daha sonra 10-15 dk sonra tekrar eski anahtarla çalıştırmayı dene eğer olursa sorun kalmamıştır....bu arada kontak spreyi sıkmanda da fayda var....oda olmassa anahtarı yeniden kodlaman gerekebilir..bunu serviste yapmak zorunda değilsin peugeut programı olan özel servislerde de yapabilirler ki servisten daha ucuz olacağı kesin...yada bi gün servise aracı bakım için bıraktığında rica edersen ücretsiz yapabilirbilrler belki
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedek anahtarıla çalıştırdıktan sonra hemen eski anahtarı taktım çalıştı sonra bekledim biraz tekrar denedim çalışmadı anlaşılan dediğiniz gibi kodlamak gerekiyo ilgilendiğin için teşekkürler
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |