![]() |
|
peugeot 307 tavan çıtası problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kamahora ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 21:43 |
merhabalar,
bana bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. pejo 307 'min tavan kısmının 2 tarafında bulunan siyah kaplama çıtalar ( üst sepet bağlama yeri ) güneşten olsa gerek kaplama olan siyah kısımlar parçalanmış olup altındaki metal kısım görünmektedir. bu parçayı nereden temin edebilirim veya bu parçanın kaplama yapılma durumu varmıdır ? internette her türlü isimden arama yaptım fakat bir türlü bulamadım yardımlarınızı için şimdiden tşk ederim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
kamahora ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
|
|
![]() |
|
tavan oluk çıtası bugün servisten sordurudum tanesine 223 TL demişerdir. bende çıta üzerindeki plastik kaplamayı sıyırarak mat siyah ile boyatmaya karar verdim yarın bakacam sonuç nasıl olacak...
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun benim 206mda da var. ben çıtayı biraz kurcaladım çok kolay bir yöntemle sökülebiliyor. vakit bulduğumda ince bir zımparayla çıtayı temizleyip sprey boyayla yapıcam inşallah. bunu çok zor bi işlem değil. biraz el yatkınlığı varsa keniniz de yapabilirsinz. bu bilgiyi verdikten sonra yukarıda moderatörün de söylediği gibi forum kuralları gereği aramıza yeni katılan arkadaşlar diğer üyelerin de sizi daha iyi tanıyıp sorularınıza cevap verebilmeleri için bir konu açıp kendileri tanıtmaları gerekmektedir.
saygılar..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
kendimi tanıtma işlemini daha önce yapmıştım. çıtanın altında tırnaklar var çok hassas çabuk kırılıyor. birde çıta üzerindeki plastik kaplama çok zor kalkıyor. kaportacı arkadaşım çıta üzerini sıyarmak için çok uğraştığını söyledi. mat siyah boya ile boyamış çok güzel olmuş. sprey boyayı düşündüm ama çabuk kalkar dediler. altına astar atılması gerekmektedir.
|
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Mrb. Bence çıkmacıdan orjinal al tak hiç bozma.
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence onları yerinden çıkar iyice zımparala sonra aracın rengine boya çok güzel durur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
aynı sorun bende var, güneşten rengi attı, yer yer beyazlamalar oldu.
Benim aklıma karbon folyo veya düz renkli folyo ile kaplamak geliyo, sizce nasıl olur acaba?
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
çıtalaarı yerinden çıkararak içeri doğru kıvırıpta yaparsan çok sağlam ve çok güzel olur. bende düşündüm ama ek yapmadan tek parça alıp yapıyım diye düşündüm oda pahalı geldi. |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
içeri kıvırınca kalın gelmez demi, yerine oturmasın da sorun yaşanmaz herhalde...
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Çıkmayı falan boşver de sanayide oto boya satan yerler var git onlara durum böyle böyle de. İstediğin renk ve tonda boya hazırlayacaklardır sana. 100gr'lık kutularda satıyorlar. 10 tl civarına falan alırsın senin işinide fazlasıyla görür.Sprey boya ile falan olmaz o iş yani. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
bu sorun benım araçtada var sanırım plastik ömrünü tamamlamış olsaki artık küçük parçalar halinde kopmaya başlamış ben bir çaresini bulayım sizinle paylaşırım
|
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Benim aracım 307 SW 2004 model..Üst çıtalar ve bagaj altı çıtalarım baya lekeli görünüyor..isimle çıkma veya sıfır bulamadım nette..detay resimli sökme takma içinde bulamadım açıkçası..normal 307 lerle aynı değil sanırım bizdekiler? bende söküp zımparalayıp boyama taraftarıyım ancak bir şeyleri kırıp dökmekten çekiniyorum..
![]() ![]() ![]() Düzenleyen rugger35 - 19 Haziran 2012 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
rugger35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Ben tüm rötuş işleri üst çıtalar ve bagaj çıtası dahil boyattım mükemmel
oldu..orjinalinden daha başarılı nerdeyse..toplam 100 liraya maloldu,
kalan boyayıda bana verdi sağolsun..çıtalar için metalli boya ve
üstünede vernik kullandı..bir kaç resim buyrun..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 - 307 SW 1,6 (Pack) - Deniz Yeşili - Benzin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |